Haberler

Belediye Derincespor Kulüp Başkanı Ahmet Güntepe Açıklaması

Güncelleme:

TFF 3. Lig'de mücadele eden Belediye Derincespor Kulüp Başkanı Ahmet Güntepe, "Geçen hafta eşten dosttan para toplayarak lisansları zor çıkardık.

TFF 3. Lig'de mücadele eden Belediye Derincespor Kulüp Başkanı Ahmet Güntepe, "Geçen hafta eşten dosttan para toplayarak lisansları zor çıkardık. Galibiyetimizi de başarısızlığımızı isteyenlere armağan ediyorum" dedi.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Belediye Derincespor'un kulüp başkanı Ahmet Güntepe, galibiyetle tamamladıkları ilk hafta maçının ardından açıklamalarda bulundu. Belediye takımı olmalarına rağmen destek görememekten dert yanan ve lisansları bile zor çıkardıklarını belirten Güntepe, "Artık dolduk. Bu zamana kadar belediyeye laf gelmesin diye sustuk. Basın toplantısı yapacağız ve kamuoyunu bilgilendireceğiz" dedi.

"Lisansları, geçen hafta eşten dosttan para toplayarak çıkardık"

Geçen yıl kulübün belini büken ekonomik sıkıntının sürüp sürmediğini açıklayan kulüp başkanı Ahmet Güntepe, "Ne söyleyeyim bilemiyorum. Sıkıntı çok. Durumlar düzelmedi, düzelmez de. Bu sezon bir tane sponsor bulduk ama yeterli değil. Safiport'tan Allah razı olsun, Büyükşehir'den de. Büyükşehir Belediye Başkanımız destek istemeye gittiğimizde bizi geri çevirmedi. Safiport'u ayarladı, sağ olsun. Safiport da elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor. Belirli bir miktara sponsor oldular. Onu da 8 aya böldüler. Bunda sorun yok ama yeterli değil. Zaten biz bütçenin yüzde 60-65'ini dışardan karşıladık. Yüzde 30'u da bizim ilçe belediyesine kaldı. Şu ana kadar hiç kırıcı olmadım ama gerçekten zor süreçten geçiyoruz. Ben bir fırıncıyım ve ailemi geçindirecek kadar iş yerim var. Ben nereye kadar dayanabilirim? Bende sıkıntıya girdim. Lisansları bile geçen hafta zor çıkardık. Cebimizden vererek, eşten dosttan para toplayarak lisans çıkardık. Bunların olmaması lazım" diye konuştu.

"Geçen yılki borçların hepsini ödeyemedik"

Geçen yıl sezon boyunca maç başı ödemeleri yapılmayan futbolcuların bu yıl kadroda nasıl tutulduğuna, alacaklarının ne kadarının ödendiğine dair soruya ise Ahmet Güntepe, "Geçen yıldan oyuncu borcu kaldı, hepsini ödeyemedik. Çünkü çok borcumuz vardı. Hiçbir tane maç başı ödeyememiştik. Borcumuz 2 milyon 350 bin civarındaydı ama reklamlarla, sponsorlarla, federasyondan parça parça gelen paralarla ve yönetimden arkadaşların desteğiyle 650-700 bin liraya kadar indirdik. Kalan borcu da bu senenin hesabına koyduk. Futbolcumuzla yaptığımız anlaşmalarımızın üstüne ekledik. Hep söylüyoruz; biz bir aileyiz. Böyle olmasa çoktan kopardık. Futbolcularımız da aile olduğumuzu bildikleri için çok fedakarlık yapıyor. Geçen sene de çok fedakarlık yaptılar, bugün de yapıyorlar. Böyle bir maçta da her şeye rağmen yüreklerini ortaya koyup çok iyi sonuç aldılar. Bütün çocukları tebrik ediyorum" cevabını verdi.

"Galibiyet, başarısızlığımızı isteyenlere armağan olsun"

Güntepe, "Bu galibiyet bizim başarısızlığımızı isteyen ve destek vermekten kaçınanlara armağan olsun. Destek verenlerden de Allah razı olsun. Bu zamana kadar hep sustuk. 'Benimle ya da yönetimimle ilgili bir sıkıntı varsa Belediye Derincespor için her şeyi yapmaya hazırız' dedik, hala aynı düşüncedeyiz. Bu konularla alakalı çok yakında geniş basın toplantısı düzenleyeceğiz" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Derincespor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title