Haberler

Basketbol - Kadınlar Türkiye Kupası - Tbf Yönetim Kurulu Üyesi Ertan

Basketbol: Kadınlar Türkiye Kupası- TBF Yönetim Kurulu Üyesi Ertan: "Basketbol oyununun Mersin'de sevildiğini bilerek bu işe girdik ve bundan sonra da daha değişik organizasyonları Mersin'e getirmek için elimizden geleni yapacağız" Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu Üyesi Erol Ertan, basketbolun Mersin'de sevildiğini bildiklerini belirterek, "Bundan sonra da daha değişik organizasyonları Mersin'e getirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Basketbol: Kadınlar Türkiye Kupası- TBF Yönetim Kurulu Üyesi Ertan: "Basketbol oyununun Mersin'de sevildiğini bilerek bu işe girdik ve bundan sonra da daha değişik organizasyonları Mersin'e getirmek için elimizden geleni yapacağız" Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu Üyesi Erol Ertan, basketbolun Mersin'de sevildiğini bildiklerini belirterek, "Bundan sonra da daha değişik organizasyonları Mersin'e getirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi. Ertan, yarın başlayacak Kadınlar Türkiye Kupası Sekizli Final maçlarının Atatürk Evi'nde düzenlenen tanıtım toplantısında, 6 yıldır TBF'de yönetim kurulu üyeliği yaptığını ve bu süreçte Mersin'e birçok organizasyonun alınması için çok çaba sarf ettiğini ancak tesislerin yetersizliği nedeniyle sonuç alamadığını söyledi. Akdeniz Oyunları için Mersin'e yapılan tesisler sayesinde geçen yıl kadınlar basketbolda Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın Mersin'de oynandığını hatırlatan Ertan, şunları kaydetti: "Mersin'in basketbola yatkınlığını herkes çok iyi biliyor. Basketbol oyununun Mersin'de sevildiğini bilerek bu işe girdik ve bundan sonra da daha değişik organizasyonları Mersin'e getirmek için elimizden geleni yapacağız. Mersin için hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca müsabakalara katılacak takımlara ve antrenörlerine başarılar diliyorum." Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş de bu tür organizasyonları Mersin'de düzenlemenin kendilerine ayrı bir keyif verdiğini belirtti. Organizasyonun hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Özgümüş, "Organizasyonda, hem Mersin hem de Adana takımlarının olmasından dolayı maçların çok seyircili olacağına inanıyoruz. Bunun için basketseverlere ulaşılması gerekiyor. Ayrıca şehir merkezinden salona her maç öncesi Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından servis konulacak" diye konuştu.Özgümüş, maçlara davetiyesiz, biletsiz ya da akreditesiz girişlerin kesinlikle olmayacağını bu konulara özellikle riayet edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi. Toplantıda takımların antrenörleri de söz alarak birbirlerine başarılar diledi. Servet Tazegül Spor Salonu'nda 24-28 Aralık tarihlerinde düzenlenecek maçların programı şöyle: 24 Aralık Çarşamba: 18.00 Adana Botaş-İstanbul Üniversitesi BGD, 20.15 Abdullah Gül Üniversitesi-Fenerbahçe25 Aralık Perşembe: 18.00 OGM Orman Gençlik-Mersin Büyükşehir Belediyesi, 20.15 Adana ASKİ-Galatasaray Odeabank26 Aralık Cuma: 18.00 Adana Botaş-İstanbul Üniversitesi BGD / Abdullah Gül Üniversitesi-Fenerbahçe, 20.15 OGM Orman Gençlik-Mersin Büyükşehir Belediyesi / Adana ASKİ-Galatasaray Odeabank28 Aralık Pazar: 16.00 Final müsabakası -Basketbol-Kadınlar Türkiye Kupası

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Kupası Spor Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title