Haberler

Barcelona Yeni Kaleci Arıyor

Güncelleme:

Barcelona'nın asbaşkanı Bartomeu, ayrılma sinyali veren Valdes'in yerine ara transfer döneminde yeni bir kaleci almak istediklerini belirtti.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın asbaşkanı Josep Maria Bartomeu, takımdan ayrılma sinyali veren Victor Valdes'in yerine ocak ayındaki ara transfer döneminde yeni bir kaleci almak istediklerini belirtti.

Barça kalecisini Almanya'da buldu

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona, aradığı kaleciyi Almanya'da buldu.

Bartomeu, Katalan radyosu RAC1'e yaptığı açıklamada, profesyonel kariyerine 2000 yılında Barcelona C Takımı'nda başlayan ve 2002'den bu yana Katalan temsilcisinin kalesini koruyan Valdes'in, sezon sonunda takımdan ayrılabileceğini ifade etmesinin ardından kaleci arayışında olduklarını belirtti.

Kaleci almayı amaçladıklarını belirten Bartomeu, "Ocak ayında yeni bir kaleci almak istiyoruz. Temaslarımızda oldukça ilerledik. Seçeneklerin sınırlı olduğu şu ortamda Ter Stegen ve Reina adaylar arasında" ifadesini kullandı.

Valdes, daha önce verdiği bir demeçte, kendisinden sonra Barcelona kalesini koruması gereken futbolcunun, takım içinden çıkan biri olmasını tercih ettiğini söylemişti. Valdes, adayının 24 yaşındaki Katalunya doğumlu B takımı kalecisi Jordi Masip olduğunu açıklamıştı.

2005 yılında İngiliz temsilcisi Liverpool'a transfer olan 31 yaşındaki İspanyol file bekçisi Pepe Reina, kiralık olarak İtalya'nın Napoli kulübünde oynuyor. Barça'nın transfer listesinde bulunan diğer isim 21 yaşındaki Alman kaleci Marc-Andre Ter Stegen ise Borussia Monchengladbach takmının forması giyiyor.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Barcelona La Liga İspanya Spor Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title