Haberler

Aykut Kocaman, Mert Günok'u İstiyor

Güncelleme:

Torku Konyaspor'un hocası Aykut Kocaman, Fenerbahçe'den eski öğrencisi Mert Günok'a yeşil-beyazlı kaleyi emanet etmek istiyor.

Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçeli kaleci Mert Günok'u transfer etmek için kolları sıvadı.

KOCAMAN, MERT İÇİN ISRARCI

Süper Lig'de son 2 lig maçında kalesinde 10 gol gören Torku Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman'ın, eski öğrencisi Mert'i istemesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Yeşil-Beyazlılar'ın bu transferde son derece ciddi olduğu, Kocaman'ın, Mert'in kiralanması için yönetime son derece ısrarcı olduğu öğrenildi.

GEREKİRSE AZİZ YILDIRIM'LA GÖRÜŞECEK

Fanatik'te yer alan habrere göre; Aykut Kocaman şimdilik yönetimin bu işi çözmesini istiyor. Ancak Yeşil-Beyazlı idareciler, transferde başarılı olamazsa devreye tecrübeli hoca girecek. Gerekirse Kocaman, Mert için bizzat Sarı- Lacivertliler'in patronu Aziz Yıldırım'la görüşecek.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Torku Konyaspor Aykut Kocaman Fenerbahçe Mert Günok Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (4)

corcmobilWeb@haberler.com:

Hocam emreyi al emreyi verelim sana agrasiftir iyi küfür eder kavga çıkarır yalandan kendini yere atar gereksiz itirazları vardır adam gitmiyo ya

3
7
yanıtYanıtla
furkanmobilWeb@haberler.com:

Mert çok üst düzey bir kaleci ne yazıkki mertin değerini bilmiyor Fenerbahçe anca volkan kazmasını kaleyi emanet ediyoruzz

3
0
yanıtYanıtla
ML:

ne yildizi her futbolcu için yildiz demeniz saçma. . . turkiyede herkes yildiz nasil oluyorsa

1
1
yanıtYanıtla
deli fbli:

Krasiçi alsın nasılsa sevdalısı değil miydi diayı gönderip krasiçi aldırdı onu alsın sonrada

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title