Haberler

Ay-Yıldızlılar, Mircea Lucescu Yönetiminde Çıktığı 15 Maçta 6 Mağlubiyet Aldı

Güncelleme:

UEFA Uluslar Liginde Türkiye, Rusya'ya 2-0 mağlup oldu. A Milli Futbol Takımı, bu skorla Lucescu yönetimindeki 6. mağlubiyetini aldı.

A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligindeki üçüncü maçında Rusya'ya konuk oldu.Soçi kentindeki Fisht Olimpiyat Stadında oynanan karşılaşmayı Rusya 2-0 kazandı. Ev sahibi ekibin gollerini 23. dakikada Neustadter ve 78. dakikadaCheryshev kaydetti.

SADECE 4 GALİBİYETİMİZ VAR

Bu skorla birlikte Teknik Direktör Mircea Lucescu yönetiminde 6. mağlubiyetimizi aldık. Romen hoca ile 15 maça çıkan Türkiye, bu maçlarda 6 mağlubiyet, 5 beraberlik, 4 galibiyet alabildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Rusya Federasyonu Mircea Lucescu Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (16)

Adınızı Yazın:

FATİH TERİMİ İSTEMEYENLER KINA YAKSIN . . . . BİDAHA YOK TERİM SİZE .

5
9
yanıtYanıtla
mustafa:

nolur gelsin diyende yok zaten tepe tepe kullanın

yanıt0
yanıt0
ECZACI SAFFET:

80 milyon nüfus var bir tane yerli teknik direktör yokmu .var ama yabancı sevdası bizleri bu hale getirdi.yiyin arkadaşlar yiyin tıksırincaya kadar yiyin .yeter yeter yeter yeter yeter ...........

7
1
yanıtYanıtla
Osman Gazi:

Yiyin bu ülkenin parasını yemeyen keriz

3
0
yanıtYanıtla
ilahiadalet:

aykut kocaman gelmeli milli takima

2
1
yanıtYanıtla
1907:

federasyon kabuklu seviyor ne yapalım

3
0
yanıtYanıtla
teke:

aykut veya yılmaz hoca gelsın

1
1
yanıtYanıtla
VAHDETTİN:

MİLYON DOLARLARI YILDA BİR KAÇ MAÇA ÇIKARAK ALACAK.

2
0
yanıtYanıtla
Serdar Taşçı:

Aykut kocaman gibi bir adam varken mircea yi milli takımimin başına getiren zihniyetle işimiz zor??

2
0
yanıtYanıtla
Telekritik:

Üst düzey bir futbolcumuz yok. Lucescu ne yapsın.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title