Haberler

Antalyasporlu Sporcular Para Okçuluk Federasyon Kupası ve 18 Mart Şehitleri Türkiye Kupası'nda Derece Hedefliyor

Güncelleme:

Antalyasporlu sporcular, Para Okçuluk Federasyon Kupası ve ardından da 18 Mart Şehitleri Türkiye Kupası'nda derece hedefiyle yay çekecek.

Antalyasporlu sporcular, Para Okçuluk Federasyon Kupası ve ardından da 18 Mart Şehitleri Türkiye Kupası'nda derece hedefiyle yay çekecek.

Antalyasporlu okçular, Antalya 100. Yıl Bulvarı üzerinde bulunan okçuluk sahasında gerçekleşecek müsabakaların ilki olan Para Okçuluk Federasyon Kupası'nda yarışacak. Antalyasporlu Zehra Özbey Torun, 2025 için milli takım seçmesi niteliği de taşıyan bu kupada iyi bir derece elde ederek sezon sonunda bu kategoride olimpiyatlarda yarışacak ay-yıldızlı kafileye adını yazdırmak istiyor.

Öte yandan yaptığı antrenmanlarla gelişimini sürdüren Akreplerin genç okçusu Fikret Can Saraçoğlu ise 18 Mart Şehitleri Türkiye Kupası'nda çalışmalarının karşılığını almak için atış çizgine çıkacak. Bu kupa, aynı zamanda okçular için Türkiye sıralamasını belirleyen 3 yarışmanın ilki olma özelliğini de taşıyor.

Yıl boyu sürecek olan faaliyet takviminin önemli yarışlarında başarılı sonuçlar almayı hedefleyen kırmızı-beyazlılar, antrenör Hazel Kırsever ile birlikte sürdürdükleri antrenmanlarda son aşamaya geldi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası 18 Mart Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title