Haberler

Antalya'da Adrenalin Tutkunları Varyant Seyir Terasında Buluşuyor

Güncelleme:

Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili üzerindeki varyant seyir terası, yasak olmasına rağmen adrenalinsever yamaç paraşütçülerinin uğrak yeri olmaya devam ediyor. Paraşütçülerin sert rüzgar karşısında kalkış anında zorlandıkları görüldü.

Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili üzerindeki varyant seyir terası, yasak olmasına rağmen adrenalinsever yamaç paraşütçülerinin uğrak yeri olmaya devam ediyor. Paraşütçülerin sert rüzgar karşısında kalkış anında zorlandıkları görüldü.

Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili varyant seyir terası, sabah akşam farklı manzarasının yanında yamaç paraşütçülerine de ev sahipliği yapıyor. Temmuz ve Ağustos ayında düşük rüzgar nedeniyle tercih edilmeyen teras, sonbaharın gelmesi ve rüzgarın artmasıyla sporcuların yeniden mekanı oldu. Genelde öğleden sonra terasa gelen sporcular, yerli ve yabancı turistlerin bakışları arasında yamaç paraşütü açıp kendilerini tekli ve ikili olarak gökyüzüne bırakıyor. Adrenalin tutkunu sporcular, denizden gelen güney rüzgarlarının falezlere çarparak, alttan bir rüzgar dalgası ile deniz seviyesinden 200 metre yükselip, denize paralel olarak 500 metrelik bir alanda sağa ve sola uçuş gerçekleştiriyor.

Rüzgarın şiddetli olması nedeniyle sporcular kalkış ve inişlerde zorluklar yaşadı. Bir sporcu birinci denemede iniş alanını pas geçerken, ikinci de inebildi. Macera severlerin kalkış ve gökyüzünde süzülmelerini vatandaşlar cep telefonu kamerasıyla ölümsüzleştirdi. Çok sayıda gelen ihbarın ardından varyanta polis ekipleri geldi. Polisler nedeniyle varyantta iniş yapmayan sporcular ceza yememek için başka noktalara iniş yaptı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Konyaaltı Sahili Konyaaltı Antalya Turizm Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title