Haberler

Aliağa Petkimspor, Bahçeşehir Koleji'ne mağlup oldu

Güncelleme:

Aliağa Petkimspor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin ikinci haftasında Bahçeşehir Koleji'ne deplasmanda 91-80 kaybetti. Maçta Aliağa Petkimspor'dan David Efianayi 24 sayıyla en skorer oyuncu oldu.

Aliağa Petkimspor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin ikinci haftasında karşılaştığı Bahçeşehir Koleji'ne deplasmanda 91-80 kaybetti.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, 2. hafta mücadelesinde Bahçeşehir Koleji ile karşı karşıya geldi. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan müsabakaya ev sahibi Bahçeşehir hızlı başladı ve ilk periyotu 29-15 önde tamamladı. Oyuna ortak olmak isteyen İzmir temsilcisi, ikinci periyotta 4 sayılık fark yaptı ve devre arasına 46-36'lık ev sahibinin üstünlüğüyle girildi. Üçüncü periyotta iki takım da 22'şer sayı bulurken 10 sayılık fark son periyota taşındı. Müsabakanın son periyotunda Aliağa Petkimspor istediği sayılara bulamayınca Bahçeşehir Koleji karşılaşmayı 91-80 kazanmayı başardı.

Petkimspor'da üç oyuncu çift hanelere çıktı

Aliağa Petkimspor'da David Efianayi, 24 sayı ile karşılaşmanın en skorer oyuncusu olurken Jeremy Simmons ve Yunus Sonsırma da 10'ar sayılık katkı verdi. Ev sahibi ekipte ise Jerry Boutsiele 18, Tyler Cavanaugh 17, Axel Bouteille 14 ve Can Maxim Mutaf ise 12 sayı üretti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Basketbol Süper Ligi Bahçeşehir Türkiye Sigorta Aliağa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title