Haberler

Adanaspor Minik Takımı Nevşehir'e İddialı Gitti

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi Takımlarından Adanaspor'un Minik Takımı Yarın Başlayacak Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları İçin Nevşehir'e Hareket Etti.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Adanaspor'un minik takımı yarın başlayacak Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakaları için Nevşehir'e hareket etti.

Adanaspor ile Ankara, Kayseri, Aksaray, Yozgat ve Mersin illerinden birer takımın katılımıyla gerçekleştirilecek 1. kademe müsabakaları sonucunda şampiyon olan takım 2. kademe müsabakalarına terfi edecek. Adanaspor Altyapı Teknik Sorumlusu Eyüp Arın, Nevşehir'de oynanacak müsabakalarda güçlü rakiplerle mücadele etmelerine rağmen başarılı olacaklarına inandığını söyledi. Kısa bir süre içinde katıldıkları kategorilerin neredeyse tamamında grup birincisi olduklarını hatırlatan Arın, "Kısa zamanda sporcusu

dahi olmayan altyapımızda başta başkanımız Bayram Akgül ve tüm Adana'nın desteğiyle önemli bir aşama kaydettik. Minik takımımızın Nevşehir'de oynayacağı maçlarda tıpkı Adana'daki gibi başarılı sonuçlar alacağına inanıyoruz. Tek hedefimiz üst yapıya gelecekte Adanaspor formasını başarıyla giyecek gençler kazandırmaktır. Bu sezonda yine katılacağımız tüm branşlarda hedefimiz şampiyonluktur" dedi.

(DF-İY-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title