Haberler

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası final maçı Kalamış Atatürk Parkı'nda canlı yayınlandı

Güncelleme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Sırbistan ile oynayacağı Avrupa Şampiyonası final maçı, Kalamış Atatürk Parkı'nın farklı noktalarına kurulan üç dev ekranda canlı yayınlandı. Binlerce kişinin izlediği maç büyük heyecan yaşattı.

- Kalamış Atatürk Parkı'nda dev ekranda milli maç coşkusu

İSTANBUL - A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Sırbistan ile oynayacağı Avrupa Şampiyonası final maçı, Kalamış Atatürk Parkı'nın farklı noktalarına kurulan üç dev ekranda canlı yayınlandı.

2023 CEV Avrupa Şampiyonası Yarı Final maçında İtalya'yı 3-2 yenerek finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımı, bugün saat 21.00'de şampiyonluk için Sırbistan ile karşılaşıyor. Filenin Sultanları'nın bu sene oynadığı bütün maçların canlı yayınlandığı Kalamış Atatürk Parkı'nda, büyük final maçı gösterimlerine de ev sahipliği yaptı. Binlerce kişinin aynı anda izlediği voleybol karşılaşması büyük heyecan yaşattı. Milli maç heyecanını yaşamak için bir araya gelerek birlik ve beraberliklerini pekiştiren vatandaşlar, bu tür etkinlikler, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.

A Milli Kadın Voleybol takımının final maçını Kalamış Atatürk Parkı'ndan takip eden Yusuf Eren Şentürk, "Bugün Kalamış'ta topladık. Başkanıma çok teşekkür ediyorum, böyle anları bize bu dev ekranda yaşattığı için. Voleybol takımımızla çok gurur duyuyoruz. Bugün 3-0 setle Sırbistan'dan kupayla döneceğiz" dedi.

Maçı yine dev ekranda takip eden vatandaşlardan Sefa Aydın, "Öncelikle gurur duyuyorum. Böyle sev ekranda izletildiği için de teşekkür ediyorum. Milli takımımızın arkasındayız ve inşallah o kupayı alacağız" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sırbistan Voleybol Kalamış Toplum Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title