Haberler

9 Yaşındaki Malzemeci Beyzbol Kurbanı Oldu

Güncelleme:

ABD'de oynanan Liberal Bee Jays ile San Diego Waves maçında malzemeci Kaiser Carlile, ısınmalar esnasında kafasına gelen sopa darbesi nedeniyle hayatını kaybetti.

ABD'de yaşanan talihsiz olay ülkeyi adeta yasa boğdu. Kansas eyaletinde oynanan Liberal Bee Jays ile San Diego Waves maçında malzemecilik yapan 9 yaşındaki Kaiser Carlile, ısınmalar esnasında kafasına gelen sopa darbesi nedeniyle yaşamını yitirdi.

HASTANEYE KALDIRILDI AMA KURTARILAMADI

Başında kaskı olmasına rağmen hastaneye kaldırılan ancak kurtarılamayan 9 yaşındaki Kaiser için kulüp üzüntülerini açıkladı ve ölüm haberi için aileye baş sağlığı diledi. Kansas eyaleti, çocukların malzeme taşıyıcılığı yapmasını yasaklamayı gündeme aldı. 9 yaşındaki malzemecinin kafasındaki kaska rağmen hayata gözlerini yumması herkesi şoke etti.


Kaynak: Haberler.com / Spor

San Diego Kansas Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Real Betis Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Real Betis Sevilla maçı şifresiz mi? Lyon Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Lyon Monaco maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (30)

Masum Melek:

Yüzünde çok güzel bir saflık var yaa içim acıdı :( Mekanı cennet olsun :(

52
1
yanıtYanıtla
Erzincan.Mobil-IOS:

Cennete gider allahın izniyle.çok tatlı bir çocukmuş.

44
0
yanıtYanıtla
SİLVAN21:

Kürtlerin ölümüne sevinen sözde müslüman ve yine sözde kardeşlerin ajitasyon yorumlarını okuyun kürtler...anlayın artık bunlardan dost post kardeş mardeş olmaz...ha sakın demeyin o bir çocuktur, bizim kazada ölen havuzda bogulan çocuklarımızın ölümlerine bile seviniyorlar...bunları görün hafızalarınıza kayıdedin...

6
32
yanıtYanıtla
masumlar ölüyor:

bu da haber mi. . . pkk katillği o kadar çok masuma kıydı ki. . . antepte 9 yaşındaki çocuk bombalarla öldürülmüştü. .

21
12
yanıtYanıtla
...:

KEŞKE HAYATINI KAYBETMİŞ OLMASAYDI. . . YEDİ YAŞINDAN ÖNCE OLSAYDI İSLAM ÜZERİNE HAYATINI KAYBETMİŞ OLACAKTI. . . DOKUZ YAŞINDA İMİŞ İYİ BİR ÇOCUĞA BENZİYOR BELLİ OLMAZ. . .

1
29
yanıtYanıtla
Mustafa Durmaz:

en son israilin gazze saldırısında toplam 3000 üzerinde masum çocuk ve kadın öldürüldü bu haber kadar değer verilip dünyaya sunulmadı

22
4
yanıtYanıtla
sürmene:

en büyük acı evlat acısı. . . Allah muhafaza

26
0
yanıtYanıtla
muratnoran:

çok üzüldüm evladı olanlar daha iyi anlar

24
0
yanıtYanıtla
ırk ayırımı yapmamMobil-ANDROID:

rabbim rahmet eylesin yabancı da olsa o bir melek o bir çocuk çok duygulandım

20
1
yanıtYanıtla
erzurumMobil-ANDROID:

bir insan iki şekil de cennete gider biri müslüm olmakla biri de anne baba müslüman olmak şartıyla

0
21
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title