Haberler

    50. Yıl Öncesi Umut Verdi

    Kulüp başkanı Muharrem Usta, yaptığı açıklamada, takımın iyi yolda olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı: "Trabzonspor başarır, Trabzonspor yapar ama bu kuru kuruya olmuyor.

    Kulüp başkanı Muharrem Usta, yaptığı açıklamada, takımın iyi yolda olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:



    "Trabzonspor başarır, Trabzonspor yapar ama bu kuru kuruya olmuyor. Gerçekten çok çalışmak lazım. Takım çok çalışıyor, biz çok çalışıyoruz. Taraftarımız bu işe çok destek veriyor ve bir daha gördük ki Trabzonspor iyi yolda. Daha da iyi olacak, ben buna inanıyorum. Gelecekle alakalı planlarımız var. Bu plan işliyor. Biz bir maça bakıp, 'iyiyiz' ya da 'kötüyüz' diye bir hesap yapmıyoruz. Takımımızı biliyoruz. Hangi seviyede olduğumuzu biliyoruz. Zamanı geldiğinde planlarımızı hayata geçireceğiz."



    - Medical Park Arena'da rekor



    Trabzonspor, Galatasaray ile oynadığı maçta Medical Park Arena'daki seyirci rekorunu kırdı.



    Yeni stadında daha önceki 3 karşılaşmada ortalama 22 bin taraftar önünde oynayan Karadeniz ekibinin sahasındaki ilk büyük maçını 33 bin 809 kişi izledi.



    41 bin 461 kapasiteli statta görevlilerin haricinde kombine kartlar ve satılan biletlerle 38 binin üzerinde taraftarın geçiş hakkının bulunduğu, karşılaşmayı 33 bin 809 taraftarın izlediği belirtildi.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Muharrem Usta Trabzonspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title