Haberler

Spor Turu - 15 Ocak 2013

Güncelleme:

Günün önemli spor gelişmeleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fernandes'in transfer olacağı yönündeki haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

"FERNANDES İLE AYRILMAK İSTEMİYORUZ"

Türkiye Futbol Adamları Derneği Bursa Şubesi'nin düzenleyeceği, "Futbolun Zirvesi" adlı panele katılmak üzere Bursa'ya gelen Orman, Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Orman, Beşiktaş olarak yeşil sahalarda dostlukların ve sporun güzelliklerin olmasını istediklerini söyledi.

Fernandes'e gelen teklifler ve transfer çalışmalarına ilişkin soruları da yanıtlayan Orman, Fernandes dahil birçok oyuncularına talep olduğunu vurguladı. Orman, oyuncularına başarılı oldukları için teklifler bulunduğunu belirterek, "Fernandes ile sözleşmemiz var. Ayrılmak istemiyoruz, hatta uzatmak istiyoruz. Ancak bunları düşünmüyoruz. Şu an en çok konsantre olduğumuz şey, ligin ikinci yarısı" diye konuştu.

SNEIJDER NÖBETİNDE HAYAL KIRIKLIĞI

Galatasaraylı taraftarlar, Wesley Sneijder'ın İstanbul'a geleceği iddiası üzerine Atatürk Havalimanı'na akın etti.

Galatasaraylı taraftarlar, Wesley Sneijder'ın İstanbul'a geleceği iddiasıyla sosyal medyada ve televizyon programlarında yayılan haberler üzerine Atatürk Havalimanı'na akın etti. Saatlerce bekleyen taraftarlar, haberin asılsız olduğunu öğrenince hayal kırıklığına uğradı.

"GALATASARAY'A GOL ATMALIYIZ"

Kasımpaşa'nın Gürcü teknik direktörü Şota Arveladze, Antalya kampını, ligde ikinci yarıyı, 18. hafta mücadelesinde Galatasaray ile yapacakları maçı ve hedeflerini anlattı.

Gürcü teknik adam, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini aktararak, ''Antalya'da çok güzel bir kamp geçirdik. İlhan Eker'in sakatlığı biraz can sıktı ama o da uzun süreli bir sakatlık değil. Herkes tatilden döndüğü için futbol oynamayı çok özlemişti. Antalya da bir takımın kamp yapması için çok uygun bir yer. Sahalar çok iyi. Önemli olan bu çalışmalarımızı sahaya yansıtmaktır'' diye konuştu.

Arveladze, Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının açılış maçında sahasında konu edecekleri Galatasaray karşısında kazanmak istediklerini dile getirdi.

Galatasaray'ın iyi bir takım olduğunu vurgulayan genç teknik adam, ''İki takım için de çok önemli bir maç. İlk yarıda sezonun açılış maçını seyrettim. Kasımpaşa o maçta çok iyi oynamıştı. Galatasaray çok iyi bir takım ve forvetleri savunma arkasına iyi koşular yapıyor. Bu oyunculara da iyi pas atan futbolcular var. Buna karşın bu sezon çok gol yediler. Savunmada çok güçlü değiller. Hücumda çok etkililer ama savunmadaki hatalarını iyi değerlendirerek kazanmak istiyoruz. Türkiye'de tempolu maçlar oynanıyor. Sahada kalite de var. Bu yüzden iyi bir maç olmasını bekliyorum'' ifadelerini kullandı.

MESUT BAKKAL DEFANSA TAKVİYE İSTİYOR

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 20 Ocak Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Kardemir Karabükspor, maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Mesut Bakkal, gazetecilere yaptığı açıklamada, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve ikinci yarıya iyi başlamak istediklerini söyledi.

Savunmadaki açığa, Fenerbahçe maçından bu yana transfer yapmayı çok istediğini vurgulayan Bakkal, "Şu ana kadar alamadık. Hala patinaj yapıp duruyorum. İnşallah defansa transfer Trabzonspor maçına yetişir. Oynayacak oyuncularım var ama savunmada sıkıntımız var. Bu bölgeye bir oyuncu aldığımızda rahatlayacağız" ifadesini kullandı.

UYGUN KAMP DÖNEMİNİ YORUMLADI

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, göreve geldiği günden bu yana lacivert-turunculu ekibin olumlu yönde yol aldığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacaklarını hatırlatan Bülent Korkmaz, İnönü Stadı'na kazanmak için gideceklerini dile getirdi. Beşiktaş'a karşı iyi bir mücadele ortaya koymaları gerektiğini anlatan genç teknik adam, "Beşiktaş, özellikle orta sahada iyi mücadele eden bir takım. Bizim de aynı mücadeleyi göstermemiz gerekir. İnönü Stadı'na kazanmak için gideceğiz ve bunun için gereken her şeyi yapacağız" şeklinde konuştu.

BEKO ALLSTAR'IN KADROSU BELLİ OLDU

Beko Basketbol Ligi'nin yıldızlarını bir araya getirecek 'Beko All Star 2013'te takım kadroları açıklandı.

'Türk Yıldızlar'ın antrenörlüğünü Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, 'Yabancı Yıldızlar'ın antrenörlüğünü ise Banvit Başantrenörü Orhun Ene'nin yapacağı organizasyonda takımlar şöyle oluştu:

Türk Yıldızlar:

Ender Arslan, Furkan Aldemir, Ersin Dağlı (Galatasaray Medical Park), Ömer Onan, İlkan Karaman, Emir Preldzic (Fenerbahçe Ülker), Serhat Çetin (Beşiktaş), Sinan Güler, Kerem Gönlüm, Semih Erden (Anadolu Efes), Kenan Sipahi (Tofaş), İzzet Türkyılmaz (Banvit)

Yabancı Yıldızlar:

David Hawkins (Galatasaray Medical Park), Bo McCalleb, Bojan Bogdanovic (Fenerbahçe Ülker), Jordan Farmar, Sasha Vujacic, Dusko Savanovic (Anadolu Efes), Robert Dixon, Alade Aminu (Pınar Karşıkaya), Charles Davis (Banvit), Kirk Penney (TED Ankara Kolejliler), Jermareo Davidson (Antalya Büyükşehir Belediyesi), Joey Dorsey (Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi)

-Smaç ve 3 sayı yarışmaları

Etkinlikte smaç ve 3 sayı yarışmaları da yapılacak. Her iki kategoride de 5 oyuncunun boy göstereceği yarışmalarda yer alacak basketbolcular şunlar:

Smaç Yarışması: John Edward Prince (Mersin Büyükşehir Belediyesi) Keith Simmons (Banvit) İlkan Karaman (Fenerbahçe Ülker) Jermario Davidson (Antalya Büyükşehir Belediyesi) Rodney Carney (Antalya Büyükşehir Belediyesi)

3 Sayı Yarışması: Lionel Chalmers (Aliağa Petkim) Jon Diebler (Pınar Karşıyaka) Melih Mahmutoğlu (Erdemir) Daniel Harris Brown (Türk Telekom) Ogün Sevinç (Hacettepe Üniversitesi) Patrick Christopher (Beşiktaş)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Beşiktaş Türkiye Banvit Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title