Haberler

Son dakika haber! DHA YURT BÜLTENİ - 24

Güncelleme:

Son dakika haberine göre alacak' kavgası: 1 ölü, 5 yaralı ELAZIĞ'da, polis memuru olduğu öğrenilen kişi ile bir grup arasında borç- alacak nedeniyle kavga çıktı.

alacak' kavgası: 1 ölü, 5 yaralı

ELAZIĞ'da, polis memuru olduğu öğrenilen kişi ile bir grup arasında borç- alacak nedeniyle kavga çıktı. Silah ve sopaların da kullanıldığı olayda 1 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi de yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde merkeze bağlı Akçakiraz beldesinde meydana geldi. İddiaya göre ismi henüz öğrenilemeyen polis memuru ile bir grup arasında borç- alacak meselesi nedeniyle sözlü tartışma çıktı. Büyüyen tartışma kısa sürede silahlı- sopalı kavgaya dönüştü. Kavgada 6 kişi yaralandı. Yaralılar, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Acil Servis'te tedaviyle alınan yaralılardan ismi öğrenilemeyen 1 kişi, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Yaşamını yitiren kişinin cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırılırken, yaralıların Acil Servis'teki tedavisi ise sürüyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

kavga Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title