Haberler

Sonia Ali, Kim Kardashian'a İkizi Kadar Benziyor

Güncelleme:

Dubai'de yaşayan antrenör Sonia Ali'nin Kim Kardashian'a benzerliğe görenleri şaşırtıyor.

Kişisel antrenör ve makyaj tutkunu Sonia Ali'nin, Kim Kardashian'a benzerliği oldukça şaşırtıcı. Onun Kim Kardashian olmadığına inanmak gerçekten çok zor.

''KİM'İN SICAK İKİZİ''

Dubai'de yaşayan Sonia Ali'nin kardeşiyle ortak kullandığı instagram hesabında 473 binin üzerinde takipçisi var. Sonia Ali'nin fotoğraflarının altına ''Kim Kardashian'dan daha güzelsin. Kim'in sıcak ikizi'' gibi yorumlar yapılıyor.

RUJ TONLARI BİLE AYNI

BuzzFeed'e konuşan Sonia Ali, kendisini havaalanlarında ve ABD'yi alışveriş için ziyaret ettiğinde herkesin onu durdurduğunu ve fotoğraf çektirdiğini söylüyor. Sonia'nın Kim Kardashian'a bu kadar benzemesinin nedenleri arasında makyaj stili de yer alıyor. Konturlu elmacık kemikleri, kaş makyajı ve kullandığı ruj tonları bile aynı.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kim Kardashian Dubai Kadın Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

sivaslı:

belkide anadan ayrı fakat babadan bir olabilirler. analarına sormak lazım

9
1
yanıtYanıtla
deli kadirMobil-ANDROID:

denemeyince bisey diyemiyorum demek lazim

5
0
yanıtYanıtla
ismetMobil-ANDROID:

Bu haber değil teşir.

5
0
yanıtYanıtla
valar:

YÜZÜNÜ GÖZÜNÜ NAPAM ASIL ALT TARAF BENZİYOMU ONU GÖSTERSENİZE

3
1
yanıtYanıtla
TRE:

TAM ROMAN KIZI

0
3
yanıtYanıtla
DOĞU BATI:

Kadınların güzellikleri, en büyük ziynetleri. Bu şekilde davranarak özlerine hakaret ediyorlar. ''Ya İlahi Bunlar Ne Yaptıklarını Bilmiyorlar. . Sen, Özentiyle Bu Şekilde Davranmaya Çalışan Tüm İslam Bayanlarını Affet. . ''

3
0
yanıtYanıtla
kalite kontrolMobil-ANDROID:

bazı testler yapmam lazım tabiiki bira sürebilir

2
0
yanıtYanıtla
hakan sukur:

ali cakmasi gibi

1
0
yanıtYanıtla
BenMobil-IOS:

benzediginden utanmasi lazim kene .... burda reklam yapiliyoooo....kafayi yemissiniz

0
0
yanıtYanıtla
Madem kafan Mobil-ANDROID:

zeki mi ikiside kim kardisyan çok zeki parayi nasıl kazanacağını biliyor .. benzerlikler olabilir peki aynı kalça lari varmı aynı parayi kazanabilir. ..mi yaaaa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title