Haberler

Abdurrahim Albayrak'tan Omar Elabdellaoui'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama

Güncelleme:

Abdurrahim Albayrak'tan Omar Elabdellaoui'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama Abdurrahim Albayrak, "2020 bütün dünyaya nasıl şansız bir yıl olduysa, Galatasaray şansız bir olay yaşadı" Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, evinde yeni yıl kutlama sırasında yaralanan...

Abdurrahim Albayrak'tan Omar Elabdellaoui'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama

Abdurrahim Albayrak, "2020 bütün dünyaya nasıl şansız bir yıl olduysa, Galatasaray şansız bir olay yaşadı"

İSTANBUL - Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, evinde yeni yıl kutlama sırasında yaralanan Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yaparak, "2020 bütün dünyaya nasıl şansız bir yıl olduysa, Galatasaray şansız bir olay yaşadı. Allah beterin beterinden korusun diyelim" dedi.

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui, yeni yıl kutlaması sırasında elindeki havai fişeğin patlaması sonucu yaralanmış ve Ulus'taki bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Teknik Direktör Fatih Terim, yardımcı antrenörler, idari ekip ve takım kaptanı Arda Turan, Omar Elabdellaoui'nin yanında hastanede bekliyor.

Hastane önünde basın açıklaması yapan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Omar Elabdellaoui sağlık durumuyla ilgili bilgiler verdi.

"Böyle bir resmi hangi vicdan servis edebilir, bunun sonuna kadar takipçisi olacağız"

Olayın ardından sosyal medyada futbolcunun yaralı halinin fotoğrafını paylaşılmasına tepki gösteren Albayrak, "2020 yılını son dakikalarında yine böyle talihsiz bir olay yaşadık. Hepimiz çok üzüldük ama bir şey söylemek istiyorum arkadaşlar. Sitede ambulans Omar'ın başına gelen bu talihsiz kaza, sitenin ambulans görevlisi bir resim çekip sosyal medyada paylaşıyor. Arkadaşlar ayıptır günahtır bu insanın 3 tane çocuğu vardır, Galatasaray'ın 30 milyon taraftarı vardır. Bu arkadaşın ülkesinde milyonlarca seven dostları, ailesi vardır. Böyle bir resmi hangi vicdan servis edebilir. Olabilir mi böyle bir şey, ayıp değil mi, günah değil mi? Bunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Hem kulüp olarak hem Omar'ın ailesi adına takipçisi olacağız, bunun peşini bırakmayacağız. Bu kadar olamaz, yazıktır, günahtır. Bakın biz burada olayı duyar duymaz, başta Fatih Hocam olmak üzere bütün arkadaşlarımız geldiler, hepimiz buradayız. Bütün insanlar televizyonun başında merak ediyorlar. Şimdi bakıyoruz, sosyal medyada bir resim servis edilmiş, çok üzüldüm" dedi.

"2020 bütün dünyaya nasıl şansız bir yıl olduysa, Galatasaray şansız bir olay yaşadı "

Olayın nasıl gerçekleştiğine yönelik bilgiler veren Albayrak, "Omar evet elinde bir havai fişek patlamıştır. Kendisini tamamen bütün şeyler olurken, hocamızla beraber başındaydık. Şimdi gözlerinin içi yıkanacak, tam net bulgular ortaya çıksın diye, bütün doktor arkadaşlar ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Allah'ın izniyle gözleri yıkansın, netice ortaya çıkacak. Doktorları daha güzel açıklama yaparlar. Yanlış bir şey söylemek istemiyorum. Kendisi konuşuyor, doktorlara cevap verebiliyor. 2020 bütün dünyaya nasıl şansız bir yıl olduysa, Galatasaray şansız bir olay yaşadı. Allah beterin beterinden korusun diyelim" diye konuştu.

"İçimiz yandı, içimize bu akşam ateş düştü"

Bilincinin açık olduğunu söyleyerek konuşmasını sürdüren Abdurrahim Albayrak, "Bilinci açık, bende konuştum kendisiyle, çok teşekkür ediyorum dedi. Hatta evine ailesine de kulüpten arkadaşlarımız gittiler, onlara yardımcı olması için. Kulüp olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. O bizim canımız ciğerimizdir. İçimiz yandı, içimize bu akşam ateş düştü. Herkes çoluğuyla çocuğuyla yılbaşı kutlar ama biz teknik heyet olarak hepimiz yoğun bakımın kapısında yılbaşını kutladık. Dediğimiz gibi beterin beteri var. Zannediyorum ki 21.00'e veya 22.00'a çeyrek kala falan bu havai fişek herhalde fırlatmak için olmuş galiba. Kendisiyle detaylı konuşmaya giremedik, bazı yerde sağlığıyla ilgili konuşacağız. Ama kendi aralarında nasıl olduğunu bilemeyiz ama böyle talihsiz bir kaza olmuş" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Omar Elabdellaoui Galatasaray Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title