Haberler

Galatasaray Hazırlık Maçında AEK'ya Mağlup Oldu

Güncelleme:

Galatasaray, Yunanistan'da oynadığı hazırlık maçında Yunan temsilcisi AEK'ya 3-2 mağlup oldu.

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Yunanistan'da Yunan Ligi şampiyonu AEK'ya konuk oldu. Galatasaray, 6. hazırlık maçında AEK'ye 3-2 mağlup oldu.

Son Dakika! Galatasaray Hazırlık Maçında AEK'ya Mağlup Oldu

MAİCON'UN GOLÜ TRİBÜNLERDEN ALKIŞ ALDI

Galatasaray'ın golleri 22 ve 67. dakikada Maicon'dan gelirken Brezilyalı futbolcunun frikikten attığı ikinci gol, Yunan taraftarları tarafından da alkış aldı.

AEK'ya galibiyeti getiren golleri ise 35. dakikada Livaja, 51'de Bakasetas ve 56'da Mantalos kaydetti.

Son Dakika! Galatasaray Hazırlık Maçında AEK'ya Mağlup Oldu

İKİNCİ YARIDA GENÇLER OYNADI

Yunanistan'daki maça İsmail, Nagatomo, Maicon, Serdar, Carole, Fernando, Selçuk, Belhanda, Onyekuru, Rodrigues, Gomis ilk 11'i ile başlayan Galatasaray'da Fatih Terim, ikinci yarıda genç futbolculara şans verdi.

GALATASARAY HAZIRLIK MAÇLARINI TAMAMLADI

Hazırlık kampını tamamlayan Galatasaray, 5 Ağustos tarihinde Süper Kupa finalinde Akhisarspor ile karşılaşacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (25)

gese bu takımla ilk beşe giremez:

geçen yıl VAR sistemi uygulansa cincon ligi 4. bitirirdi. Alanya ve kayseri maçlarındaki lehine kararlarla 6 puan beleşten cincona hediye edildi. Yoksa ostrendusa elenen bir takım ligde nasıl şampiyon olacak. bu sene gesenin CL grubundaki takımlar bayram yapacak. cincona gelen geçen fark atar şampiyonlar liginde averaj takımı olur bu cincon.

6
10
yanıtYanıtla
Ayvacı:

Gs sana bayagı bir koymuş anlaşılan kuyruk acın var .her haberin altına ağlamışsın:)) yazık kan ezıklıgını bellı etme bu kadar

yanıt3
yanıt3
rize merkez54:

rezil ettin bizi cincon:(:(

5
9
yanıtYanıtla
ostrendus mağduru cincon:

ostrendusa elenen takımın aek yı yenmesini beklemiyordunuz herhalde. bu sene gesenin grubundaki takımlar bayram yapacak. cincona gelen geçen fark atar şampiyonlar liginde averaj takımı olur bu cincon.

7
4
yanıtYanıtla
ostrendus mağduru cincon:

ostrendusa elenen takımın aekayı yenmesini beklemiyordunuz herhalde. bu sene gesenin grubundaki takımlar bayram yapacak. cincona gelen geçen fark atar şampiyonlar liginde averaj takımı olur bu cincon.

5
4
yanıtYanıtla
ABC:

Olmaz olmaz Türk futbolu paralı satılık satılmış şifreli kanallar yüzünden dirilmemek üzere tamamen ölmüştür boşa mücadele parayı ağa babaları enayi taraftarlar üzerinden götürüyolar

6
0
yanıtYanıtla
ATMACA:

Bundan sonra ne futbolcu çıkar nede futbol takımı ülkede şifreli futbol kanalları başta futbol olmak üzere bütün spor dallarını bitirmiştir geçici günü birlik başarı palavraları ile övünülür Allah rahmet eyledin ÖLÜ Dirilmez.

6
0
yanıtYanıtla
ABDURREZZAK EMMİ:

Olacağı o. Türk takımları ne zaman yüz güldürdü ki? Ancak antrenör, futbolcular milyonları almayı biliyorlar.

6
0
yanıtYanıtla
MARSİLYALI:

para para para futbol mus genclikmiş spor muş hepsi hikaye şifreli futbol paralı kanalları tamamen yetişecek sporcu futbolcu falan bırakmamıştır.

5
0
yanıtYanıtla
YASIN KELEŞ:

Doğalgaz ve elektiriğe zam ver mehteriiiiii

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title