Haberler

Sokakta Resim Sergisi Açıldı

Kilis İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Sokak Resim Sergisi Açıldı.

Kilis İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen sokak resim sergisi açıldı.

Çalık Cami Sokak'ta açılan resim sergisine Kilis Valisi Nevzat Turhan, Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, İl Emniyet Müdürü Süleyman Nuri Özhan, AK Parti İl Başkanı Ahmet Salih Dal, Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Ali Eryılmaz, bazı daire amir ve müdürleri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Kilis'teki, ilk ve orta dereceli okullarda okuyan öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisini bu yıl tarihi sokaklarda açtıklarını belirterek, "Öğrencilerimizin hazırladıkları bu güzel resim sergilerini her zaman kapalı alanlarda açıyorduk. İlk kez halkın daha iyi görmesi ve katılımını sağlamak için kentin tarihi sokaklarında açıyoruz. Vatandaşların işlerine veya evlerine giderken bu resim sergisine bakıyorlar. Bir yılın emeği olan bu resim sergisini hazırlayan öğrenci kardeşlerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Kilis Valisi Nevzat Turhan da, sokak iyileştirme projesinin devam ettiğini belirterek, "Bu tür etkinlikleri böyle tarihi yerlerde yapmak büyük önem arz etmektedir. Bundan sonra bu tür etkinlikleri halkımızın katılımı açısından bu tür halka açık, halkla iç içe olan yerlerde açmak iyi olacağını düşünüyorum. Öğrencilerimiz açısında da bu resim sergisine vatandaşların yoğun katılım göstermesi onları teşvik edeceklerdir. Kilis tarihi ve kültürel açıdan önemli bir merkezdir. Böyle başarılı resim sergisi yapan öğrencilerimizi kutluyorum" diye konuştu.

(MAD-OÇ-Y) 06.06.2008 18:26 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title