Haberler

Her Yerde Karısını Arayan Koca, Bebeğin Kendisinden Olmadığını Öğrendi

Güncelleme:

Mesut G., bebeğiyle evden kaçan eşi Gülcan G.'yi TV programında arıyordu. Genç adam eşinin, Cemil A. ile evlendiğini bebeğin de kendisinden olmadığını öğrendi. Gülcan G.'nin bir sevgilisi daha ortaya çıktı.

Bir televizyon programında önceki gün akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İddiaya göre Mesut G., 3 ay önce doğum yapıp evden kaçan eşi Gülcan G.'nin peşine düştü. Sonunda eşinin yerini tespit etti.

KAPIYA ÇAĞIRIP "ÇOCUK KİMDEN?" DİYE SORDU

İzini sürdüğü Gülcan G.'nin içinde olduğu apartmana giren Mesut G. ikinci katta eşinin ayakkabılarını gördü. Kapıyı çaldığında kapıyı açan kişiden eşini çağırmasını istedi. Ve o an acı gerçekle karşı karşıya kaldı. Kapıyı açan kişi, Gülcan G.'nin oğlunun karısı olduğunu ve bir torunu olduğunu söyledi. Kapıya Gülcan G.'yi çağıran Mesut G., "Çocuk kimden?" diye sordu. Kadın "Birlikte yaşadığım sevgilim Cemil A.'dan" dedi.

YAŞADIKLARINA İNANAMADI

Karşılaştığı gerçekle yıkılan Mesut G. büyük bir şok yaşadı. Programa katılan Mesut G., hala yaşadıklarına inanamadığını belirtti. Mesut G. 3 aylık olan çocuğu görmek istediğini belirterek "Çocuk benden mi, yoksa o adamdan mı bilmiyorum" şeklinde konuştu.

CANLI YAYINA BAĞLANDI: KOCAM CEMİL'DEN

Gözyaşlarına boğulduğu sırada programı telefonla arayan Gülcan G. "Benim bir ailem var. Cemil A. benim kocam. Onun fotoğrafını kaldırın. Kendisi rahatsız oluyor. Ben onunla evliyim. Kimse burada beni zorla tutmuyor. Çocuğum da Cemil A.'dan. DNA testi yapılabilir" diye konuştu.

"SEN BENİM EVLADIMSIN"

Yayına bağlanan Gülcan G.'in annesi de damadının yanında olduğunu ve başını önüne eğmemesi gerektiğini ifade ederek "Sen benim evladımsın, başı eğilecek biri varsa o da kızımdır" dedi.

BİR SEVGİLİSİ DAHA VARMIŞ

Gelen birçok ihbar olduğunu ifade eden sunucu ise "Gülcan G., Mesut'la evlenene kadar Davut isimli biriyle beraberdi. Aynı zamanda hayatında şu anki sevgilisi Cemil A. da vardı" diyerek canlı yayında fotoğrafları paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (94)

cebraıl:

lanet olsun ınsan olupta ınsan olmayan bu yaratıga

83
2
yanıtYanıtla
gulen adam:

kafam patates oldu aşcı usa usak aşcıya sonra hepsi uşa

81
3
yanıtYanıtla
AKIL TUTULMASI YAŞAYAN VATANDAŞ:

size katılıyorum ben okurken beyin devrelerimi yaktım bütün bunları yapabilen bir kadın bukadar entrikayı çevirmeyi nasıl başarmış ama arsızın (tabikin arsızlık konusunda) başaramıyacağı yok

yanıt2
yanıt0
Mardinli:

Allah bin turlu belasini versin

71
5
yanıtYanıtla
neymiş:

demek ki her sakallı deden değilmiş! aksesuara aldanmayacakmışsın! her yüze güleni dost olur sanma! kalbi çürük, fesat, cahilan çoktur!

70
2
yanıtYanıtla
türk:

sonra cinayet işleniyor niye öldürdü diyolar buyrun

46
4
yanıtYanıtla
VATAN53:

yahu eskiden TRT zamanında otururduk CENK KORAYIN TELE PAZARI. BÜLENT ÖZVERENİN GÜZELİM YARISMASI NE BİLİM EVET HAYIR YARISMASI. ne bilim neşeli sohbetli programlardı. ailece izlenir sevilirdi. kaynanalar. süper baba. ekmek teknesi. Perihan abla gibi şiddet kan mafya olmayan güzel mütevazi dizilerdi. özlüyor insan eski günler. ekranları. düşünürüm.

46
3
yanıtYanıtla
Sıradan Bir Kul:

Kafası kapalı ya hata yapsa da olur...!!!

32
16
yanıtYanıtla
toro:

dna testi yapsınlar o çocuk ne mesuttan çıkar ne davuttan nede cemilden muhtemel kuvvetle babası bende olabilirim...

45
2
yanıtYanıtla
Zaza:

Kadınları tanıdıkça tiksiniyorum madem gönlün başkasında niye evlendin hadi evlendin zorla adama bıcak saplar gibi cocuk senden degil sevgilimden diyorsun bazen kadınlara yapılanlar üzüntü verici ama detayı ögrendıkce ben olsam ne yapardım dedıgım oluyor bu kadını taşlamak haktır bunu yapan erkekte kadında ölümü hak edıyor kimse kusura bakmasın

41
4
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title