Haberler

2. Sayfa bugünkü konuğu kim? 19 Aralık 2. Sayfa konuğu kimdir? Bugün 2.Sayfa konukları kimler?

2. Sayfa programının bugünkü konuğu merak konusu oldu. Ünlü ismin kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu merak konusu oldu. 2.Sayfa'ya konuk olan isim hakkında merak edilen tüm detaylar araştırılmaktadır. Peki, 2. Sayfa bugünkü konuğu kim? 2 Kasım 2. Sayfa konuğu kimdir? Bugün 2.Sayfa konukları kimler? İşte detaylar...

2. Sayfa programı hafta içi her gün TV8 ekranlarında buluşuyor. 2.Sayfa'ya konuk olan kimdir sorusu araştırılmaktadır. Programa konuk olan kişinin hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Arama motorlarında 2.Sayfa konuk kim sorgulatılıyor. Peki, 2. Sayfa bugünkü konuğu kim? 2 Kasım 2. Sayfa konuğu kimdir? Bugün 2.Sayfa konukları kimler? Detaylar haberimizde...

2.SAYFA HAFTA İÇİ HER GÜN TV8'DE!

Magazinin nabzını magazin duayenleri Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'le tutuyor. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu "Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa" programı hafta içi her gün 8.30'da Tv8 ekranlarında. Her gün birbirinden önemli isimlerin ağırlandığı program yeni bölümleriyle seyirciyi ekrana kilitliyor.

2. Sayfa bugünkü konuğu kim? 17 Ekim 2. Sayfa konuğu kimdir? Bugün 2.Sayfa konukları kimler?

2.SAYFA BUGÜNKÜ KONUĞU KİM?

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu 2.Sayfa programı hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Her gün ünlü isimlerin konuk olduğu programda bugün kim konuk oldu araştırılmaktadır. 18 Aralık tarihinde 2.Sayfa'ya Semiha Yankı konuk olmuştur.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Aralık Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title