Haberler

Bu akşam Güldür Güldür Show var mı? Bu akşam Güldür Güldür Show yayınlanacak mı? 28 Ocak Show TV yayın akışı!

Güncelleme:

Bir süredir izleyicisi ile buluşamayan Güldür Güldür Show programının bu akşam yayınlanıp, yayınlanmayacağını merak etmekte olan izleyiciler Bu akşam Güldür Güldür Show var mı? Sorusunu merak ediyor ve araştırıyor. Peki, Bu akşam Güldür Güldür Show var mı? Bu akşam Güldür Güldür Show yayınlanacak mı? 28 Ocak Show TV yayın akışı!

Bu akşam Güldür Güldür Show var mı? Sorusu, programın izleyicileri başta olmak üzere bu akşam programı izlemek isteyenler tarafından araştırılıyor. Konuya ilişkin olarak cevabı merak edenler 28 Ocak Show TV yayın akışı da merak ediyor. Uzun bir süredir yayınlanmayan yapımın bu akşam ekranlarda olup, olmayacağı yayınlanan yayın akışı ile yanıt buldu. Peki, Bu akşam Güldür Güldür Show var mı? Bu akşam Güldür Güldür Show yayınlanacak mı? 28 Ocak Show TV yayın akışı!

BU AKŞAM GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW VAR MI?

Show Tv tarafından yayınlanan 28 Ocak Cumartesi resmi Show Tv yayın akışına göre saat 20:00'da Güldür Güldür Show izleyicileri ile buluşuyor. Fakat bu akşam ekranlara gelecek olan bölüm, eski bölümlerin tekrarı olacak. Show Tv internet sitesinde yayınlanan açıklama ile birlikte programın neden yeni bölümünün yayınlanmadığı açıklandı.

GÜLDÜR GÜLDÜR NEDEN YOK?

Güldür Güldür Show programının yeni bölümü üç haftadır Show Tv ekranlarına gelmemekte. Bu nedenle birçok izleyici Güldür Güldür neden yok sorusunu merak ederken Show TV konuya ilişkin olarak resmi web sitesi üzerinde bir açıklamada bulundu. Kısa süre sonra tekrar Show Tv ekranlarına geri dönecek olan Güldür Güldür'ün yeni bölümleri 4 Şubat Cumartesi günü 20.00'da Show TV ekranlarında yeniden seyirciyle buluşacak.

28 OCAK CUMARTESİ SHOW TV YAYIN AKIŞI

06:30 Kalbimin Efendisi (Yerli Sinema)
08:15 Emine (Yerli Sinema)
10:00 Cumartesi Sürprizi
13:00 Bir Şansım Olsa
14:30 Selvi Boylum Al Yazmalım (Yerli Sinema)
16:30 Japon İşi (Yerli Sinema)
18:25 Hafta Sonu Ana Haber
20:00 Güldür Güldür Show

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Güldür Güldür Show Show Tv Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title