Haberler

Bu akşam Alparslan Büyük Selçuklu var mı, yok mu, yeni bölüm saat kaçta başlıyor? 28 Şubat Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman?

Güncelleme:

TRT 1'in sevilen tarih dizisi Alparslan Büyük Selçuklu bugün tam saatinde başlamadı. Bunun ardından izleyiciler, bu akşam Alparslan Büyük Selçuklu var mı, yok mu, yeni bölüm saat kaçta başlıyor? 28 Şubat Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman? merak etti. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu bitti mi, final mi yaptı, neden yok? Alparslan Büyük Selçuklu neden başlamadı? Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm saat kaçta? Alparslan Büyük Selçuklu neden geç başlıyor?

Alparslan: Büyük Selçuklu, Akli Film yapımı imzalı, yönetmenliğini Sedat İnci'nin yaptığı, senaryosunu Emre Konuk'un kaleme aldığı, ilk bölümü 8 Kasım 2021 tarihinde yayınlanan tarih ve kurgu türündeki Türk televizyon dizisidir. Bu akşam Alparslan Büyük Selçuklu var mı, yok mu, yeni bölüm saat kaçta başlıyor? 28 Şubat Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman?

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKTU NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

28 Şubat Pazartesi bugün Alparslan: Büyük Selçuklu saat 20:45 'de başlayacaktır. Diziden önce Şube Belgeseki ekranlara gelecek. Belgeselden sonra dizinin yeni bölümü başlayacak.

TRT 1 YAYIN AKIŞI (28 ŞUBAT 2022)

  • 19:00 - Ana Haber
  • 19:45 - Şule
  • 20:45 - Alparslan: Büyük Selçuklu

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKTU BUGÜN YOK MU, NEDEN BAŞLAMADI? (28 ŞUBAT 2022 PAZARTESİ)

Alparslan: Büyük Selçuklu normalde her Pazartesi saat 20:00 'da başlıyor. Fakat bugün yani 28 Şubat Pazartesi 2022 TRT 1'de Şule Belgeseli ekranlara gelecek. Şule belgeseli bittikten sonra Alparslan: Büyük Selçuklu saat 20:45 'de yeni bölümüyle başlayacaktır. Yani Alparslan: Büyük Selçuklu saat 20:00 'da değil saat 20:45 'de başlıyor. Dizinin yeni bölümü bugün ekranlara gelecek.

Twitter'dan yapılan paylaşım şöyle:

"Maria, kendisine verilen görevi başarabilecek mi?

#AlparslanBüyükSelçuklu yeni bölümüyle bu akşam 20.45'te @trt1'de! @EvcenF"

Bu akşam Alparslan Büyük Selçuklu var mı, yok mu, yeni bölüm saat kaçta başlıyor? 28 Şubat Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman?

Buna göre dizi saat 8'de değil 8:45 'de ekranlarda olacaktır.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKTU YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Karargâhın kuşatmasını kaldırmak için plan kuran Alparslan, bu plan sayesinde Dukas'ı rehin almıştı. Diyojen'e Dukas'ı vererek kuşatmayı kaldırmasını teklif eden Alparslan, kuşatmayı bu takasla kaldırabilecek mi? Takas kabul edilmezse Dukas'a ne olacak?

Alparslan'ın kurduğu oyunla Emir Bozan'ın ticarette yaptığı hile ortaya çıkmıştı. Batur Bey'in Şehver Sultan'a anlatıp gösterdikleriyle sıkışan Emir Bozan'ın sonraki adımı ne olacak? Emir Bozan'ın gerçek yüzünü gören Şehver Sultan bundan sonra Emir Bozan'a karşı nasıl bir tavır takınacak?

Diyojen'in karargâhı kuşatmasıyla beraber içeride zor günler geçiren Yınal ve alpları, karargâhta ne kadar daha dayanabilecek?

Bizans'ın kendisine güvenmesini yeniden sağlayan Akça, kuşatmanın kaldırılmasında ve Selçuklu'nun sonraki planlarında yardım edebilecek mi?

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKTU OYUNCULARI KİMLER?

Barış Arduç : Melik Muhammed Alparslan : 1- : Çağrı Bey'in oğlu, Tuğrul Bey'in yeğenidir.

Fahriye Evcen : Akça Hatun : Hasan'ın kızıdır. Küçükken annesi Kekavmenos tarafından öldürülmüş daha sonra Kekavmenos onu Maria adlı kızı olarak yetiştirmiş ve obaya casus olarak göndermiştir. Lakin Akça Hatun kendisinin Türk olduğundan haberdardır.

Mehmet Özgür : Hasan : Çağrı Bey'in, Alp Arslan'ın ve Melikşah'ın veziridir. Akça hatunun babasıdır.

Yurdaer Okur : Tuğrul Bozan : Gazneliler Devleti emiridir. Karmatilerin lideridir.

Sarp Levendoğlu : Romen Diyojen : Bizans İmparatorluğu'nun bir yüzbaşısı'dır. Alparslan'ın bir düşmanıdır.

Gizem Karaca : Evdokya : Konstantinopolis patriği I. Mihail Kirularios'un yeğenidir. Devlet işlerinde Ani tekfuru Kekavmenos'a yardım eder.

Barış Bağcı : Tuğrul Bey : Çağrı Bey'in kardeşi, Alparslan'ın amcasıdır. Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun ilk hükümdarıdır.

Erdinç Gülener : Çağrı Bey : Tuğrul Bey'in abisi; Alparslan'ın ve Süleyman'ın babası; Melikşah'ın dedesidir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Alparslan Büyük Selçuklu Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title