Haberler

Ayvalık yangın SON DAKİKA DURUMU NEDİR? Ayvalık orman yangını son durum nedir? Ayvalık'taki yangın söndürüldü mü?

Ayvalık'ta çıkan yangın söndürüldü mü ve Ayvalık yangın son dakika haberleri araştırılıyor. Ayvalık orman yangını son durum nedir ve Ayvalık'taki yangın söndürüldü mü gündeme geliyor. Havaların ısınması ve tatil yerlerinin kalabalıklaşması sonrası ormanlarımızdaki yangınlar çoğaldı. Peki, Ayvalık yangın SON DAKİKA! Ayvalık orman yangını son durum nedir? Ayvalık'taki yangın söndürüldü mü?

Ayvalık yangın son dakika haberleri ve Ayvalık orman yangını son durum nedir gündeme geliyor. Ayvalık'taki yangın söndürüldü mü ve Ayvalık orman yangını son durum nedir merak ediliyor. Dün başlayan orman yangınları kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Ayvalık yangın SON DAKİKA! Ayvalık orman yangını son durum nedir? Ayvalık'taki yangın söndürüldü mü? Detaylar haberimizdedir…

AYVALIK YANGIN SON DAKİKA

Dün başlayan Hatay, Çanakkale ve Mersin'deki orman yangınları sürüyor. Hatay'ın Belen ilçesinde yangını takip eden Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Dün Sabah 06.55'ten bu ana kadar yaklaşık 19 yangın, orta ve üstü çıktı. Bunların 16'sına müdahale edildi ve an itibarıyla kontrol altına alındı. Şu anda sorunumuz bu 3 yangın, bunlara konsantre olmuş vaziyetteyiz." dedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise "Belen yangınıyla ilgili 2 kişi gözaltında" ifadelerini kullandı.

AYVALIK ORMAN YANGINI SON DURUM NEDİR?

Çanakkale merkeze bağlı Kızılkeçili köyü yakınlarında iki noktada, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, Yukarı Okçular ve Kemel köylerine de sıçradı. Vatandaşların ihbarı üzerine, bölgeye yangın söndürme helikopteri ile çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangının kontrol altına alınması için ekiplerin 7 helikopter ve 4 uçak ile 33 arazöz, 14 su ikmal aracı, 4 dozer, 4 trayler ve komuta aracıyla havadan ve karadan müdahalesi sürüyor. Yangına kamu ve özel sektöre ait iş makineleri de destek veriyor. Bölgeye, Balıkesir ve Bursa'dan takviye arazöz ve itfaiye araçları geldi.

Ayvalık yangın SON DAKİKA! Ayvalık orman yangını son durum nedir? Ayvalık'taki yangın söndürüldü mü?

AYVALIK'TAKİ YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ MÜ?

Havaların ısınması ve tatil yerlerinin kalabalıklaşması sonrası ormanlarımızdaki yangınlar çoğaldı. Son olarak Hatay'ın Belen ilçesinde, Çanakkale merkeze bağlı Kızılkeçili köyü yakınlarında iki noktada ve Mersin'de Kavakoluğu Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Ekipler alevlere havadan ve karadan müdahale ederken son durumu aktaran Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Şu anda sorunumuz bu 3 yangın, bunlara konsantre olmuş vaziyetteyiz." ifadelerini kullandı. İçişleri Bakanı Yerlikaya ise "Belen yangınıyla ilgili 2 kişi gözaltında. 7 evimiz yandı. vatandaşlar güvenli yerlere tahliye edildi" dedi. Öte yandan alevler nedeniyle bölgedeki 5 ev yandı, bazı haneler tedbir amaçlı boşaltıldı.Gece görüşlü helikopterlerle yapılan müdahaleye, günün aydınlanmasıyla uçak ve diğer helikopterler de katıldı.

Ayvalık yangın SON DAKİKA! Ayvalık orman yangını son durum nedir? Ayvalık'taki yangın söndürüldü mü?

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Orman Yangını Tatil Gündem Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title