Haberler

AÖF soruları 2016, soru cevap anahtarı açıklandı

Güncelleme:

AÖF soruları 2016, soruları ve cevapları açıklandı. 2016 yılının ilk sınavının ardından gözler AÖF sınav soru cevaplarındaydı. Kısa süreli bir bekleyişin ardından 23 - 24 Ocak tarihli AÖF soru cevap anahtarıda açıklandı.

AÖF sınav soru cevapları. 23 – 24 Ocak tarihli AÖF sınavları yapıldı. Sınavın ardından gözler AÖF sınav soru cevaplarındaydı. Kısa süreli bir bekleyişin ardından AÖF soru cevap anahtarıda açıklandı. Yüzbinlerce AÖF öğrencisi geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilen AÖF sınav sonuçları için ilgili kurumun sınav soru cevapları ve sonuçlarını duyurduğu sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr adresini sık sık ziyaret ediyordu. AÖF soru cevap anahtarına erişmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

AÖF sınav soru cevap anahtarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Sorular ve cevap anahtarı Anadolu Üniversitesi tarafından erişime açıldı. Sorulara erişmek için öğrenci TC kimlik numarası ya da e-posta adresini girdikten sonra, Anadolu Üniversitesi tarafından verilen şifreyi girerek 23-24 Ocak tarihli sınavın soru cevaplarına erişebilirsiniz. .

AÖF 23-24 OCAK SINAV SORULARI

Kardan Yollar Kapandı; Binlerce Öğrenci Aöf Sınavına Giremedi

Samsun'da hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı sebebiyle binlerce öğrenci Açık Öğretim Sınavı'na (AÖF) sınava giremedi. Adaylar, yolların kapanması sebebiyle 09.30'da başlayan sınava yetişemedi.

Samsun ve çevresinde etkili olan kar yağışı AÖF sınavlarına girmek isteyen öğrencilere zor anlar yaşattı. Yollarda kar temizleme çalışmalarının yapılmadığını iddia eden öğrenciler, sınava giremedikleri için mağdur olduklarını anlattı. Mağdur olan öğrenciler, "Bugün saat 09.30'da AÖF sınavlarımız vardı. Fakat yoğun kar yağışı nedeniyle OMÜ'de sınava gireceğimiz yere çıkamadık. Saat 09.50'de sınav giriş yerine varabildik, fakat bize sınava 15-20 dakika geçtiğimiz için içeri alınamayacağımız söylendi." diyerek duruma tepki gösterdi.

Sorunlarını Samsun Valiliği'ne iletmelerine rağmen kendilerine AÖF bürolarına başvurmaları söylendiğini öne süren adaylar, yollarda gerekli temizlik çalışmalarının yapılmaması sebebiyle çok sayıda öğrencinin birer yıl hak kaybına uğradığını dile getirdi. Üniversiteye giden yollarda ve üniversite içinde kar temizleme çalışması yapılmadığını aktaran Y.K isimli öğrenci, "Sınav salonlarına en az bir kilometre mesafede bir otobüs kaydığı için yol kapandı. Özel arabalarını yol kenarına bırakan onlarca kimse tipiye karşı koşarak sınava yetişmeye çalıştı. Zamanında ulaşamayan çok sayıda kimse sınava alınmadı, büyük tartışmalar yaşandı." dedi.

Binlerce kişinin mağdur olduğunu söyleyen Y.K, bu mağduriyetin giderilmesini istedi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Anadolu Üniversitesi Samsun Aöf Gündem Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title