Haberler

Periscope Tv canlı maç izle ! Canlı FB Sivas maçı yayını

Periscope Tv canlı maç izle ! Bugün yayınlanacak olan FB Sivas maçı yayını ve Süper Lig maçlarının canlı izlenebildiği yayıncıların sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaşlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Periscope canlı maç izleme yayınlarının önü alınamıyor.

Periscope izle, Periscope Tv izle..  bu başlıklar ile aranan Periscope uygulaması hızla yayılmaya devam ediyor. Futbol severlerinde büyük ilgi gösterdiği ve Fenerbahçe Sivasspor maçını canlı izle, Periscope Fenerbahçe Sivas maçı izle gibi başlıklarla aramalar ile kaçak yayınların ardı arkası kesilmiyor. Yayıncı kuruluş için büyük bir problem haline gelen Periscope Süper Lig maç yayıncıları her geçen gün artıyor. Maç saatinde yayına başlayan yayıncıların Fenerbahçe Sivasspor maçını da yine takipçilerine canlı izletmeye çalışacaklar. Periscope bu tip yayınları engellemeye çalışsa da yayıncı çok fazla olunca kaçak yayın izlemek isteyen kullanıcılar için canlı maç izleme yolu tam anlamıyla kapatılamıyor. 

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fenerbahçe Sivasspor Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title