Haberler

Sivassporlı Arouna Kone: Türkiye'de Dinimi Rahatlıkla Yaşayabiliyorum

Güncelleme:

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da forma giyen Fildişi Sahilli Arouna Kone, Türkiye'de rahatlıkla dinini yaşayabildiğini söyledi.

Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor'un futbolcuları söyleşiye katıldı.

ÖĞRENCİLERİN SORULARINI YANITLADILAR

Bahçeşehir Okulları 4 Eylül Sivas Kampüsü'nde düzenlenen söyleşide, golcü oyuncu Arouna Kone, orta saha oyuncusu Thievy Bifouma ve takım kaptanı Ziya Erdal öğrencilerle bir araya geldi. Futbolcular, söyleşide öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Bir öğrencinin " Türkiye'de en çok neyi beğeniyorsunuz?" sorusu üzerine Kone, " Türkiye'de en beğendiğim şey Müslüman bir ülke olması. Burada rahatlıkla dinimi, kültürümü yaşıyorum ve her şeyi yapabiliyorum, hiçbir sıkıntım yok. Türkiye'nin iyi bir ülke ve insanlarının iyi olduğundan haberim vardı ama öncelikle din unsuru benim için en önemli sebep." dedi.

"MAÇLARA ÇIKMADAN ÖNCE KUR'AN-I KERİM'DEN AYETLER OKUYORUM"

Kone, maçlara çıkmadan önce motive olmak için Kur'an-ı Kerim'den bir kaç ayet okuduğunu ve karşılaşmaya bu şekilde hazırlandığını söyledi.

Kırmızı-beyazlı ekibin Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Medipol Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmada elinden gelenin en iyisini yapacağını da belirten Kone, gol atma sözü verdi.

Bifouma ise futbolcu olmasa doktor olmayı istediğini dile getirerek, Türkiye'nin en çok yemek kültürünü beğendiğini ifade etti.

"HEDEFİMİZ İLK 10 İÇERİSİNDE OLMAK"

Sivasspor'un takım kaptanı Ziya Erdal da kırmızı-beyazlı ekibin Süper Lig'de bu sezon yeni bir takım olduğunu aktararak, "Sezon sonundaki hedefimiz ilk 10 içerisinde olmak ama ligi ne kadar yukarılarda bitirebilirsek bizim için o kadar iyi. Önümüzdeki yıllarda da inşallah tekrar Avrupa'ya oynayan bir Sivasspor izleriz." diye konuştu.

Sivasspor'un altyapısında yetişip A takımda oynadığı için çok mutlu olduğunu belirten Ziya, futbolu da kırmızı-beyazlı ekipte bırakmayı arzuladığını dile getirdi.

Programa, Demir Grup Sivasspor'un asbaşkanı ve aynı zamanda okulun kurucusu Mehmet Oflaz, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bahçeşehir Ziya Erdal Sivasspor Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (2)

Huuu huuu:

Heee gardasım heee yas olmus 34 bana bu kadar para kimse vermez demiyorda dinini rahatça yaşıyormuş.

0
0
yanıtYanıtla
nerden bilion:

kıskanma zırtapoz

yanıt2
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title