Haberler

Sivasspor'da Otyakmaz, Yeniden Başkan

Sivasspor'da yapılan olağan genel kurulunda mevcut Başkan Mecnun Otyakmaz 3 yıllığına yeniden seçildi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor'da yapılan olağan genel kurulunda mevcut Başkan Mecnun Otyakmaz 3 yıllığına yeniden seçildi.

Başkan Otyakmaz, "Yeni dönemde yapacağımız transferlerle takımımızı arzu ettiğimiz yere getireceğiz" dedi.

Sivasspor olağan genel kurulu İl Özel İderi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Genel Kurula Vali Ali Kolat, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Muammer Bayram ve Belediye Başkanı Vekili Ömer Faruk Çınargil ile protokol mensupları, üyeler ve az sayıda taraftar grubu katıldı. Divan Başkanlığını Bahattin Eren'in yaptığı kongrede faaliyet raporunu okuyan Başkan Mecnun Otyakmaz, görev aldıkları son iki yılda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Son 2 yıldaki başarısızlıkların kendilerine yakışmadığını belirten Başkan Otyakmaz, son Feherbahçe maç ve sonrası yaşananlara da değindi. Takımın o maçtaki mücadelesinin bütürn spekülasyonlara cevap olduğunu belirten Otyakmaz, "Takımımız konuşulanlardan etkilenmeden gerekli mücadeleyi göstermiş, rakip futbolcu, yönetici ve taraftarların deyimiyle yüreklerine ağızlarına getirmişlerdir. Bu mücadelemizi gören daha önce başkanlık yarışı yapmış Trabzonsporlu İbrahim Hacıosmanoğlu bizzat beni arayarak kutlamıştır" diye konuştu.

Her zaman Anadolu takımlarının başarısını desteklediklerini ancak son yıllarda yapılan bazı açıklamalar ile son yıllarda bu dostluğu zedelediklerini belirten Otyakmaz, "Futbolcumuz sahada saldırıya uğradığında bizi suçlamalar, misafirimiz oldukları karşılaşmada başka şehirde konaklamalar, son 2 yıldın 'Sivas kümeye' tezahüratları tüm Sivaslıları bu noktaya getirmiştir. Umarım bundan sonra herkes daha dikkatli olur ve bu tip olaylar yaşanmaz" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe maçında rakibe ayrılan biletlerin valiliğin de görüşü alınarak şehrin sosyal ve ekonomik yapısına katkı için gerçekleştirildiğini belirten Otyakmaz, buna rağmen kendi statlarında azınlıkta kalmaktan üzüntü duyduğunu dile getirdi. Gelecek yıl daha başarılı bir Sivasspor oluşturacaklarını ifade eden Otyakmaz, "Yönetim ve teknik heyetimizin gayretiyle yapacağımız tranfserlerimiz bizi mutlaka arzu edeceğimiz noktaya taşıyacaktır. Sizlere gönül rahatlığı ile bu sözü verebilirim" dedi.

Genel kurulda konuşan Vali Ali Kolat ise Sivasspor'un kent açısından önemine dikkat çekerek yönetime kuruluna yeni dönemde başarılar diledi.

Genel kurulda kulüp tüzüğünün 39'uncu maddesi de değiştirilerek yönetim kurulu üyeleri sayısı 20'den 14'e indirildi. Yönetim kurnulu görev süresi ise 3 yıla çıkarıldı. Kongrede ayrıca üyelik için başvuranların da kabulü yapıldı. Sivasspor'un son iki yıllık gideri 63 milyon 525 bin, geliri ise 69 bin 461 lira olarak gerçekleşti. Gelecek yıl bütçesi ise 35 milyon lira olarak açıklandı. Yönetim ve bütçenin ibrasından sonra yeni yönetim ve denetim kurullarının seçimine geçildi.

Tek liste ile gidilen ve 70 üyenin oy kullandığı genel kurulda Mecnun Otyakmaz yeniden Sivasspor Kulübü Başkanı oldu. Başkan Otyakmaz, genel kurul sonunda kendine güvenenlere teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title