Haberler

Sinop: Dsp Lideri Sezer Sinop'ta

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, Lübnan'a askeri ateşe atanı sandıkta yakacaklarını söyledi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, Lübnan'a askeri ateşe atanı sandıkta yakacaklarını söyledi.

Partisinin düzenlediği Sinop mitingine katılan DSP Lideri Zeki Sezer, Uğur Mumcu Meydanı'nda binlerce kişinin izlediği mitingde yaptığı konuşmasında Ortadoğu'daki gelişmelerden Türkiye'nin olumsuz etkilendiğini vurguladı. Sezer, "Lübnan'a asker gönderilmesi söz konusu olunca bizim hükümetimiz herkesten önce oraya asker gönderme kararı aldı. Mehmetçiği Lübnan'da ateşe atanı, sandıkta yakarız. Bizim askerimizi enerji kaynaklarının paylaşımında, birilerinin yanında yer almak üzere ateşe atanlar, ayağını denk almalı. Lübnan'da askeri ateşe atanı sandıkta yakarız" dedi.

PKK konusunda mücadelenin yetersiz kaldığını ileri süren DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, "Güneydoğu'da sınırlarımız yol geçen hanına döndü. Teröristler ellerini kollarını sallayarak içeriye giriyor ve eylem yapıp geri dönüyor. Bizim hükümetimiz de başkalarından ricacı oluyor. Bunun karşılığında bölgeye şimdi bir PKK koordinatörü atanıyor. Bu koordinatör korkarım ki o teröristleri siyasi yönden muhatap olarak alacak" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title