Haberler

Sigortacılardan Terör Saldırılarına Tepki

Genç Sigortacılar Derneği, Son Dönemlerde Artan Terör Saldırılarına Sert Tepki Göstererek, "Güzel Ülkemizin, Büyük Milletimizin, Güçlü Devletimizin ve Kahraman Ordumuzun Bu Tür Saldırılardan Etkilenmeyecek Kadar Dayanıklı Olduğuna Yürekten İnanıyoruz" Dedi.

Genç Sigortacılar Derneği, son dönemlerde artan terör saldırılarına sert tepki göstererek, "Güzel ülkemizin, büyük milletimizin, güçlü devletimizin ve kahraman ordumuzun bu tür saldırılardan etkilenmeyecek kadar dayanıklı olduğuna yürekten inanıyoruz" dedi.

Genç Sigortacılar Derneği'nden yapılan yazılı açıklamada, sigortacıların, dünyadaki bütün afetleri, kazaları görüp, tanıyan ve bunların sonuçlarını en önce duyan ve çekilen acılara ilk şahit olan kişiler olduğu hatırlatılarak, şöyle denildi:

"Şimdi de büyük acılar içindeyiz. Ülkemiz yine teröristlerin saldırısı ile karşı karşıya olduğu bir dönemden geçiyor. Şehit edilen Mehmetçiklerimizin acısını tüm toplumumuzla birlikte yaşıyoruz. Büyük bir öfke içindeyiz. İnsanlık düşmanı olarak tanımlanması ve buna göre muamele görmesi gereken teröristler müttefiklerimiz (!) ve komşularımız (!) tarafından kollanıyor ve savaşçı(!) diye adlandırılıyor. Üzüntü içindeyiz. Haklı bir öfke içinde acısını yaşayan halkımız tahrik edilerek daha vahim olaylar

yaşanacak diye endişe ediyoruz. Bu sebeple yetkililerin güven vererek, toplumumuzu yatıştırması gerektiğini düşünüyoruz. Güven içindeyiz. Güzel Ülkemizin, Büyük Milletimizin, Güçlü Devletimizin ve Kahraman Ordumuzun bu tür saldırılardan etkilenmeyecek kadar dayanıklı olduğuna yürekten inanıyoruz. Barışçıyız. Yurtta barış, dünyada barış ilkesi doğrultusunda, savaşın en az istenmesi gereken, en son seçenek olduğunu düşünüyoruz. Umutluyuz. Atamızın emaneti olan vatanımızın ve Cumhuriyetimiz'in sigortası

bizleriz".

(YZE-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title