Haberler

Sigara Yasağını Genişleten Teklifin Görüşmelerini Talat da İzledi

Meclis Genel Kurulu'nda görüşülen ve sigara yasağının kapsamını genişleten teklifin görüşmelerini, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün davetlisi olarak Türkiye'de bulunan KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat da izledi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün davetlisi olarak Ankara'ya gelen ve temaslarda bulunan KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Meclis Başkanı Köksal Toptan'ı ziyaret etti.

Meclis Genel Kurulu'nda görüşülen ve sigara yasağının kapsamını genişleten teklifin görüşmelerini, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün davetlisi olarak Türkiye'de bulunan KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat da izledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün davetlisi olarak Ankara'ya gelen ve temaslarda bulunan KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Meclis Başkanı Köksal Toptan'ı ziyaret etti. Toptan ve Talat, yaklaşık 30 dakika süren görüşmenin ardından Meclis Genel Kurul salonuna geldi. Milletvekilleri tarafından alkışlarla karşılanan Talat, Toptan'la birlikte kısa bir süre, görüşmeleri Meclis Genel Kurulu'nda devam eden sigara yasağını genişleten teklif üzerindeki görüşmeleri izledi. Talat ve Toptan daha sonra Genel Kurul salonundan ayrıldı. (ANKA)

(EG/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title