Haberler

Sıcaklıklar Normalin 2-4 Derece Üzerinde

Hafta Boyunca Yurdun Kuzeydoğu Kesimlerinde Yerel ve Kısa Süreli Gök Gürültülü Sağanak Yağış Beklenirken, Diğer Bölgelerde Sıcak Hava Etkisini Göstermeye Devam Edecek.

Hafta boyunca yurdun kuzeydoğu kesimlerinde yerel ve kısa süreli gök gürültülü sağanak yağış beklenirken, diğer bölgelerde sıcak hava etkisini göstermeye devam edecek.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Van çevresinde, salı günü Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda, çarşamba günü de Doğu Karadeniz kıyılarında yerel ve kısa süreli gök gürültülü sağanak yağış geçişleri bekleniyor.

Yağışların hafta ortasından sonra Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun doğusunda aralıklarla etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor.

Güney, iç ve batı bölgelerde ise hava sıcaklığının hafta boyunca mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title