Haberler

Sergen Yalçın'dan Guilherme açıklaması

Güncelleme:

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Sivasspor maçının ardından Beşiktaş'ın gündemindeki Guilherme ile ilgili konuştu. Yalçın, "Bilmiyorum, o konuda çok bilgi sahibi değilim. Bir görüşmeler oldu ama herhalde neticelenmedi. Bakalım transfer bitene kadar netleşir" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunun ilk maçında DG Sivasspor sahasında Yeni Malatyaspor'u 4-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Sivasspor'un kendilerinden güçlü olduğunu ifade etti.

Yalçın, "İki ayaklı maçlarda böyle bir skorun altından kalkmak tabii ki kolay değil, zor bu skorun altından kalkmak. Çok basit goller yedik. Oyuna iyi başlamadık. Maalesef karışık bir takımla çıktık bu akşam. Mücadele de Sivasspor bizden daha güçlüydü, daha fazla koşuyorlar, daha fazla mücadele ediyorlar. Biz onları yapmakta zorlandık bu akşam. Bu sene kupa biraz zor, çünkü bütün büyük takımlar kupada var. Çok geniş bir kadromuz yok. İki tarafta maksimum güçle oynamak bizim için zor ama rövanşı var tabii ama ne olur bilinmez. Lige hazırlanıyoruz. İlk yarı bitti, ikinci yarı aynı kadro ile devam edip ikinci yarıyı da iyi bir puanla iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. İnşallah önümüzdeki süreç hem bizim için, hem Malatyaspor için iyi olur" dedi.

"TRANSFER BİTENE KADAR NETLEŞİR"

Adı Beşiktaş ile anılan Guilherme ile ilgili yöneltilen soruya ise Yalçın, "Bilmiyorum, o konuda çok bilgi sahibi değilim. Bir görüşmeler oldu ama herhalde neticelenmedi. Tam olarak ne olup ne bittiğini bilmiyorum. O Konu ile ilgili fazla bir bilgim yok. Şuanda bizle beraber olduğu için bizim oyuncumuz konumunda. Bugün de onu ikinci yarı kullandık. Hafta sonu da kullanmayı düşünüyoruz büyük ihtimalle. Bakalım transfer bitene kadar netleşir" cevabını verdi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Sergen Yalçın Malatyaspor Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (9)

ahmet:

sergen bjk futbolcu pazarlamayı bırak işine bak malatyanın başındayken böyle birşeyi yapman doğru değil bak dört tane yediniz bu işin faturası sana çıkar böyle giderse malatyanın başı ikinci yarıda çok ağrır.

11
2
yanıtYanıtla
BRO:

Türkiye kupasında sivasspora karşı yedek kadro ile çıkmak Malatya taraftarına ihanettir. Açık ve net.

10
0
yanıtYanıtla
kapak:

şu dünyada bir seni çözemedim ne ayaksın sen ya :)

3
2
yanıtYanıtla
KSK Lİ MESUT:

sergen bjk olunca dikkatli konuşuyor taraftarı arkasına almış hazır. . . apo gider gitmez bjk başında inşallah (gs''liyim)

4
0
yanıtYanıtla
Sergen Yalçın:

Gülmedim

1
0
yanıtYanıtla
UNI BJK:

BİZİM UEFA KUPAMIZ YOK. ÇOK MUTSUZUZ

1
0
yanıtYanıtla
NODUL:

Bunlar da herşeye maydonoz oluyorlar

0
0
yanıtYanıtla
GÜNDEM DEĞİŞTİRME TAKTİKLERİ:

4-0 kaybettin ya gündemi değiştirme numaraları yemezler. Amacın Malatyadan kovulup 8jk ye gitmek.

0
0
yanıtYanıtla
Harbiden:

Sergen Sergen diye diye adamın bir yerlerini kaldırdınız şişirdiniz beşikin başınada gelse böylelerinden bir cacık olmaz rıza abisi iyi bir ders verdi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title