Haberler

Seren Serengil Hakkında Yalan Haber Yapanlara Tazminat Davası Açtı

Güncelleme:

Ünlü sunucu Seren Serengil, balayında çıktıkları mavi turun parasını ödemediğini iddia eden gazeteye 100 bin TL'lik dava açtı.

Mayıs ayında nikah masasına oturan Seren Serengil ve Yaşar İpek, balayı olarak Ege kıyılarını seçmişti. 20 bin TL tutan tur ücretinin 13 bin TL'sini ödeyen Seren Serengil ve Yaşar İpek'in, kalan 7 bin TL'yi 4 aydır vermediği iddia edildi. Konu hakkında sinirlerine hakim olamayan Seren Serengil, haberini yapanlara 100 bin TL'lik tazminat davası açtı.

"TUR ŞİRKETLERİ PARASINI ALMADAN TEKNE Mİ VERİR BE CAHİL"

Çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Serengil, gazeteye dava açtığını belirterek şunları söyledi: "Benimle uğraşan bir zavallı grup var ya devamlı hakkımızda böyle komik haberler yaptırıyorlar ..şimdide tekneyle tatile gitmişiz oradan 7 milyar kalmış onu yaşar ödeyeceğim deyip ödemiyormuş. Bir gazeteci olarak bir kere araştırman lazım bu tür tur şirketleri parasını peşin almadan veresiye tekne mi verirler be cahil.

Seren Serengil Hakkında Yalan Haber Yapanlara Tazminat Davası Açtı

"SKANDALLARI ÖRTMEK İÇİM İFTİRA ATMAYIN"

Siz birilerinin skandallarını örtmek için bir başkalarına iftira atmayın bak böyle rezil oluyorsunuz birde üstüne tazminat ödeyeceksin şimdi. Gittiğim yer belli, gittiğim tarih belli, kaldığım tekne şirketinin açıklaması da bu şerefli olun artık. Keşke herkes bizim kadar para harcamayı para ödemeyi bilse.

Seren Serengil Hakkında Yalan Haber Yapanlara Tazminat Davası Açtı

"100 MİLYARLIK DAVA AÇIYORUZ"

Bugün tamamen iftira olan tekne tatiliparalarını eksik ödediler haberine 100 milyarlık dava açıyoruz. Siz bizim tatillerde harcadığımız paralarla 1+1 stüdyo daire alırdınız. Cahil, gazeteci olacaksın bu tür tekne kiralama şirketleri paralarını almadan, sözleşme yapmadan sana tekne vermezler öğrenin biraz."

Seren Serengil Hakkında Yalan Haber Yapanlara Tazminat Davası Açtı

Seren Serengil Hakkında Yalan Haber Yapanlara Tazminat Davası Açtı

Seren Serengil Hakkında Yalan Haber Yapanlara Tazminat Davası Açtı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Yaşar İpek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

ASLI:

ATATÜRK BÜSTÜNE SALDIRAN KADINI SERBEST BIRAKAN MAHKEMEYE YAZIKLAR OLSUN. NANKÖRLER ATATÜRK NİNELERİNİZİN NAMUSUNU YUNANDAN İNGİLİZDEN KURTARMAKTAN BAŞKA NE YAPTI SİZE.

8
7
yanıtYanıtla
anlamazlar:

anlamaaaz, bunlar laftan anlamaz.

yanıt3
yanıt2
Selin:

Silikonlarini yenilemek icin tabi ki para lagzim kadinda hakli... :)

5
4
yanıtYanıtla
doğrucu:

almış yanına beş kuruşsuz yaşarı sürekli reklam peşinde aklı sıra kocasınnda parası var gibi davranıyor. bu bile reklamdır kadın ilgi odağı olmanın peşinde . . görgüsüz senin harcadığın paradan millete ne bi sen tatil yapıyosun türkiyede 10 katı fazla harcayanlar var ama senin kadar görgüsüzünü hiç görmedik soytarı

5
2
yanıtYanıtla
doğrucu:

tugba sen serenin avukatımısın ? sen söyleyince ne oluyorsun peki sanane benim fikrimden . ben yaşarda para yok dedim serende var yaşarda varmış gibi gösteriyo kendine adam gibi bir koca bulamayınca parasıyla yönetiyor.

yanıt2
yanıt0
xxx:

çok güzelsin canım sıkma canını serenim

4
2
yanıtYanıtla
isim:

bu kadında davalardan gelen parayla geçiniyor. tatilin parası da bu davadan çıktı.

5
1
yanıtYanıtla
yazık:

bu kadının bi hayatı yok mu ya hep pusuda bişeyler olsun da çok büyük olaylar çıkarayım diye bekliyor sanki :)) al o felçli dudaklarını da kocanla eğlenmene bak, her laf atana çemkirirsen işin zooor ömür geçmez be ömür

5
1
yanıtYanıtla
bla bla bla:

Kadina bak nasil milleti eziyor ne demek ya yazik valla gorgusuzlugun otesi bu

4
1
yanıtYanıtla
Zeyno:

Diyor ki çok zenginim sizi bile satın alırım bu kadına gıcık oluyorum 50 yaşında halen daha adam peşinde koşuyor Allah ıslah etsin

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title