Haberler

'Serbest Düşüşten Sonra Toparladık'

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Kasımpaşa ve Beşiktaş Maçlarıyla Yaşadıkları Düşüşten Sonra Durumu Toparladıklarını Söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Kasımpaşa ve Beşiktaş maçlarıyla yaşadıkları düşüşten sonra durumu toparladıklarını söyledi.

Feldkamp, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, bugün çok zor bir işlerinin olduğunu bildiklerini dile getirerek, “Bu işimizi iyi bitirdik. Rakibimiz ikinci devrenin en iyi, en güçlü takımı görüntüsündeydi. İkinci devrede de bazen zor anlar yaşasak bile birkaç tane gol atmak için pozisyon yakaladık ve bunları kullanamadık. İki tane kaybettiğimiz lig maçındaki serbest düşüşten sonra toparlayabildik” dedi.

Bugünkü galibiyetin bedelinin ne olduğunu bilmediğini de kaydeden Feldkamp, sakatlanan Mehmet Topal'ın durumunun ne olduğunu henüz bilemediğini dile getirdi.

“BEŞİKTAŞ MAÇINDA BU MÜCADELE YOKTU”

Feldkamp, bugün kendisi için en önemli şeyin 3 puanı almak olduğunu vurguladı. “Bugünkü mücadelemiz geçen hafta Beşiktaş'a karşı yoktu” diyen Feldkamp, Beşiktaş karşısında bu mücadeleyi hissedemediğini, ancak bugün iyi çalışıp maçı kazanmayı istediklerini anlattı.

Alman çalıştırıcı, “Ligin düğümü ne zaman çözülür?” şeklindeki bir soruyu da, “Düğüm ne zaman çözülür ben onu bilmiyorum, sizlere sormak lazım. Dün çözülecek gibi hissettim, ama son saniyede çözülmedi, bunu hiç kimse bilemez. Kimse kimseye 'Al kupayı da git' demez” diye yanıtladı. Feldkamp, Lig TV'ye yaptığı açıklamada ise Ganalı futbolcu Barusso'nun neden oynamadığı soruyu ise “Biz hazır oyuncu almadık. 3 ay içinde gözlemlemek ve önümüzdeki yıl için bizim için uygun mu diye anlamak için Barusso'yu aldık” şeklinde yanıtladı.

TORUNUNU GÖRECEK

Feldkamp, torununu görmek için Almanya'ya gideceğini söyledi.Kızının bir çocuğu olduğunu belirten Karl Heinz Feldkamp, “Bir türlü fırsat bulup torunumu göremedim. Çarşamba döneceğim. Heyecanlanmayın diye bunu söylüyorum” diye konuştu.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise agresif ve mücadeleci oyunlarını ortaya koyamadıklarını, 2-0'dan sonra istedikleri sonucu yakalamadıklarını belirterek, “Artık yeni bir strateji belirlememiz lazım. Fortis Türkiye Kupası bizim için daha önemli bir duruma geldi. Ligin tepesindekilerle puan farkı açıldı” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title