Haberler

Selin yaşandığı Esmahnaım ve Uğurlu köylerinde sondaj kuyusu açıldı

DÜZCE(İHA) – Düzce'nin Esmahanım ile Uğurlu Köylerinin içme ve kullanım suyu ihtiyacını karşılamak üzere 2 adet su sondaj kuyusu açıldı.

DÜZCE(İHA) – Düzce'nin Esmahanım ile Uğurlu Köylerinin içme ve kullanım suyu ihtiyacını karşılamak üzere 2 adet su sondaj kuyusu açıldı.

18 Temmuz'da 24 saatte metrekareye ortalama 80 ila 125 kg arası değişen yağış nedeniyle Düzce'nin Akçakoca ilçesi Sarma Deresi ve Orhanlı Deresi, Uğurlu, Esmahanım, Dilaver ve Arabacı köyleri, Gölyaka İlçesi Hacıyakup Köyü ile Cumayeri İlçesi Dokuzdeğirmen ve Mısırlık Köylerinde, Büyük Melen Çayı ve yan kollarında taşkınlar meydana gelmişti.

DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın,' Olayın akabinde DSİ Genel Müdürlüğü Düzce ilinde taşkın yaşanan tüm dere yataklarında 27 si iş makinesi olmak üzere toplam 60 'a yakın araç, gereç ile dere yataklarında gerekli temizlik çalışmalarına ivedilikle başlandığını bildirdi.

Genel Müdür Aydın, yaşanan afet sonrasında bölgede içme suyu hatlarında tahribat meydana geldiğinin belirterek "DSİ olarak Esmahanım ile Uğurlu Köylerinin kullanım suyu için çalışmalarına ivedilikle başlanılmış olup bugün itibari ile 2 adet sondaj kuyusu açılmıştır. Esmahanım köyünde açılan sondajdan 3 l/s, Uğurlu köyünde açılan sondajdan ise 10 l/s su temini sağlanacak olup belediye tarafından iletim hatlarının döşenmesi ile birlikte su verilmeye başlanacaktır" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Düzce CEO Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title