Haberler

Son dakika: Şehit komiser yardımcısı Güler adına Kocaeli'de oluşturulan kütüphane doğum gününde açıldı

Güncelleme:

Son dakika haber: Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminde Ankara Gölbaşı'nda şehit düşen komiser yardımcısı Gülşah Güler adına Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde oluşturulan kütüphane dualarla açıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminde Ankara Gölbaşı'nda şehit düşen komiser yardımcısı Gülşah Güler adına Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde oluşturulan kütüphane dualarla açıldı.

İyiliğe Vesile Ol İnsani Yardım Derneğince şehit Güler adına Kartepe Karatepe Ortaokulunda kütüphane açılmasına karar verildi.

Bağışlar sonucunda toplanan 500'ün üzerinde kitap ve 5 bilgisayarın bulunduğu kütüphanenin açılışı, şehit Güler'in doğum gününde dualarla yapıldı.

Açılışın ardından şehit ailesi ve beraberindekiler kütüphaneyi gezdi.

"Gülşah çok kitap okurdu"

Açılışta konuşan anne Emine Güler, mutlu, onurlu ve gururlu olduğunu söyledi.

Kızının, ailesine hep gurur yaşattığını ifade eden Güler, "Allah vesile olanlardan razı olsun. Bu kütüphanede inşallah hayırlı evlatlar yetişecek. İnşallah devletimizi ve milletimizi yönetecek nesiller yetişir. Gülşah, seri kitaplar okurdu. Resimle ilgili kitapları çok var. Sonra özel harekata geçti, onunla ilgili kitapları var. Kitaba çok düşkündü, çok kitap okurdu. Gülşah, kendini geliştiren, araştıran bir kızdı. Gençlerimiz de örnek alıp okusunlar." diye konuştu.

Baba Hüseyin Güler de Türkiye'deki insanların, şehidine her zaman sahip çıktığını dile getirerek, kızının adına Kocaeli'de bir kütüphane yapılmasının kendisini onurlandırdığını kaydetti.

Bu okuldan vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetişeceğini aktaran Güler, emeği geçenlere teşekkür etti.

"Şehitlerimiz için ne yapsak az"

İyiliğe Vesile Ol İnsani Yardım Derneği Başkanı İsmail Bozdoğan ise 15 Temmuz'da hain darbe girişiminde suçsuz, günahsız insanların üzerine bombalar atıldığını hatırlattı.

Şehitler için ne yapılsa az olduğunu vurgulayan Bozdoğan, "Dernek yönetimi olarak Gülşah şehidimizin adının yaşaması ve onunla birlikte gelecek nesillerin okuması için kütüphane oluşturduk. Buradan yetişecek öğrencilerimiz, ülkemizi yönetecek ve hain terör örgütlerine fırsat vermeyecektir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
title