Haberler

Şehit Haberleri Spikeri Ağlattı

İzmir'den Dünyaya Yayın Yapan Biz Tv Ana Haber Spikeri Özge Tepekule, Şehit Haberlerinin Anonsu Sırasında Göz Yaşlarına Hakim Olamadı. Kendi Kanalında Yayınlanan Şehit Klibini İzleyen Spiker, Kendisi Gibi Ekrandaki Binlerce İzleyiciyide Ağlattı.

İzmir'den dünyaya yayın yapan Biz Tv ana haber spikeri Özge Tepekule, şehit haberlerinin anonsu sırasında göz yaşlarına hakim olamadı. Kendi kanalında yayınlanan şehit klibini izleyen spiker, kendisi gibi ekrandaki binlerce izleyiciyide ağlattı.

Bültenin ilk sırasında TSK'nın sınır ötesi kara harekatı haberleri verilirken, siyasilerin değerlendirmeleri, yerli ve yabancı gözlemcilerin değerlendirmeleri ve operasyon tüm yanı ile ekrana getirildi. Tüm Türkiye'yi yasa boğan şehit haberi ekrana geldiğinde, Biz Tv ana haber spikeri Özge Tepekule mahsunlaştı. Hemen ardından şehitler anısına hazırlanan klip milyonlarca izleyicinin ekranı ile buluştu. Bir sonraki haberin sunumu için bekleyen Tepekule, gözyaşlarını içine akıtmaya başlamıştı. Klip tamamlandığında Özge Tepekule canlı yayında ana haberin sunumunda gözyaşlarına engel olamadı. Kilipden sonraki ilk haberin sunumunda spikerinin göz yaşını gören bültenin yönetmeni Yeliz Al bir hışım ile stüdyoya girdi. Spikerini yatıştıran yönetmel Al, göz yaşlarınıda elleriyle silerek rejiye geri döndü.

Kardeşi askerden döndüğü gün böyle bir şey yaşadığını belirten Tepekule, ağlamamak için kendisini zor tuttuğunu anlatıyor. Tepekule, "ağlamamak için kendimi zor tutdum. Masanın altında ellerimi sıktım. Sesimin titrememesi için çalıştım. Bu duygularla haberi anonslarken göz yaşlarımı tutamamışım. Göz yaşlarımı gören yönetimenimin sesesiyle irkildim. Bülten bitiminde de onlarca telefonla izleşicilerimle konuştum. Ağladın ağlattın diyorlardı. Her ne kadar haberci olsam da ne yapayım bende bu ülkenin bir parçasıyım" dedi.

(Mİ-Mİ- (Mİ-Mİ-) 25.02.2008 17:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title