Haberler

Şehit Aileleri ve Gazilerden Birlik ve Beraberlik Toplantısı

Kadirli'de, şehit aileleri ve gaziler, Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen geleneksel birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi.

Kadirli'de, şehit aileleri ve gaziler, Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen geleneksel birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi.

Dernek Başkanı Battal Işıkbol, bir restoranda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinliğin, birlik ve berberliğin pekişmesine vesile olacağını söyledi. Bu tür organizasyonları sürdüreceklerini belirten Işıkbol, şehitliğin Türk milleti için ayrı bir anlam ifade ettiğini vurguladı.

Işıkbol, şehit aileleri ve kahraman gazilere gösterilen her türlü ilgiye teşekkür ederek, "Şehitlik ve gazilik dinimizde kutsal olan değerlerimizdendir. Kimimiz evlatlarımızı, kimimiz kol ve bacaklarımızı bu vatan için seve seve verdik. Bizler yine seve seve vatan için ölmeye hazırız. Bizler biliyoruz ki, bu vatan uğruna, canını feda eden binlerce şehide borcumuzu ödeyemeyiz. Bugün bu topraklarda özgürce yaşayabiliyorsak ve rahat nefes alabiliyorsak, bu onların eseridir" diye konuştu.

Yemek ve sonrasında dua edilmesiyle tamamlanan programa Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Askerlik Şubesi Başkanı Yarbay Alaaddin Eşsiz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hakan Bozgedik, bazı siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile şehit yakınları ve gaziler katıldı. - Osmaniye

Kaynak: AA / Yerel

Battal Işıkbol Kadirli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
title