Haberler

Seda Sayan Konya'da Hayranlarını Coşturdu

Tarım Şenliği Kapsamında Konya'ya Gelen Ünlü Sanatçı Seda Sayan Şarkılarıyla Hayranlarını Coşturdu.

Tarım Şenliği kapsamında Konya'ya gelen ünlü sanatçı Seda Sayan şarkılarıyla hayranlarını coşturdu.

Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu 3 No'lu sahada yapılan konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Seda Sayan Konya'yı çok sevdiğini belirterek, "Dün akşam Zonguldak'ta konserim vardı. 35 bin kişiye Zonguldak'ta konser verdik. Arabayla uyumadan gece yolculuğu yaparak İstanbul'a havaalanına gittik. Sabah 6 uçağı ile Konya'ya geldim. Onun için Konya'yı fazla gezemedim. Sadece etli ekmeğini yiyebildim. Gezemediğim için içimde uhde kaldı" dedi. Çok çabuk yorulan bir insan olmadığını söyleyen Seda Sayan, "Araba yolculuğu yapınca ne olursa olsun tetikte oluyorsunuz. Başka türlü yorgunluklarım yok. 10 ay boyunca sürekli çalışıyorum. Çok da memnunum. Yaptığım işi çok seviyorum. Sevdiğim için de başarılıyım" şeklinde konuştu.

Medyaya çok üzücü bir haber vereceğini söyleyen Seda Sayan, "Her tatile gittiğimde bütün medya estetik yaptırdığımı söylüyor. Bu sefer bunu yapamayacaklar. Çünkü bu sene tatile çıkmıyorum. Çünkü eşim diziye başlıyor. Tatile gidemiyoruz. Onun için 'bu sene estetik yaptırdı' diyemeyecekler" diye konuştu.

Milli takımımızın EURO 2008 şampiyonasında yarı finale çıkmasının kendisini çok sevindirdiğini ifade eden ünlü sanatçı Seda Sayan, "Çok sevinçli ve gururluyuz. Bütün dualarımız millilerimizle. İnşallah alnımızın akıyla çıkacağız" ifadelerini kullandı. "Eşi Onur Şan'dan çocuk bekliyor musunuz?" sorusuna ise Seda Sayan, "Zamanı geldiğinde öğrenirsiniz" cevabını verdi. Daha sonra konser alanına gelen hayranları ünlü şarkıcıya ilgi gösterirken Seda Sayan şarkılarıyla hayranlarını coşturdu.

(BÇ-FM-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title