Haberler

Şeb-İ Arus İzmit'i Büyüledi

İzmit Belediyesi ile Tasavvuf Vakfı Kocaeli Temsilciği işbirliği ile gerçekleşen Şeb-i Arus etkinliği Yahya Kaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu`nda yapıldı.

İzmit Belediyesi ile Tasavvuf Vakfı Kocaeli Temsilciği işbirliği ile gerçekleşen Şeb-i Arus etkinliği Yahya Kaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda yapıldı. 100 semazen ve 41 sazende ile gerçekleşen etkinliğe İzmitliler büyük ilgi gösterdi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe Kocaeli Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, İzmit Kaymakamı Osman Kaymak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, İzaydaş Genel Müdürü Muhammet Saraç siyasi parti başkanları, belediye meclis üyeleri, sivi toplum örgüt temsilcileriyle binlerce vatandaş katıldı. İzmit Belediyesi Mehteran Bölüğünün gösterileriyle başlayan programda ilk konuşmayı yapan Tasavvuf Vakfı Kocaeli Temsilcisi Selman Karaaslan çalışmalarından söz ederek, İzmit Belediyesi'ne işbirliği ve desteği için teşekkür etti.

Geceye katılan herkese teşekkür ederek söz alan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ise, "Bu vuslat gecesinde Hz. Mevlana'nın manevi huzurunda olmak onu sevenlerin doldurduğu bu güzel iklimi teneffüs etmek bizim için çok büyük bir mutluluktur. Bizler Mevlana'nın düşüncelerine değer vermeli, O'nun sözlerini kendimize kılavuz saymalıyız" dedi.

Mevlevi Üstadı Mustafa Özbağ yaptığı konuşmada Başkan Doğan'a teşekkür ederek "Bizleri sizler bilmezdiniz, biz de sizleri bilmezdik. Bizleri buluşturan sevgili dostum İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a teşekkür ediyorum" dedi.

İzmitlileri büyüleyen gecenin sonunda Mevlevi Üstadı Mustafa Özbağ, Başkan Doğan'a Mesnevi Okumaları Kitabı ve zikir tesbihi hediye ederken Başkan Doğan Mevlevi Üstadı Mustafa Özbağ a saat kulesi maketi hediye etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Özbağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title