Haberler

Savcıyım Deyip 40 Bin TL Dolandırdı

Samsun'da 65 yaşındaki Erol Oda'yı arayarak kendisini önce polis sonra savcı olarak tanıtan kimliği belirsiz kişi Hesabından kredi çekilmek istenmiş.

Samsun'da 65 yaşındaki Erol Oda'yı arayarak kendisini önce polis sonra savcı olarak tanıtan kimliği belirsiz kişi Hesabından kredi çekilmek istenmiş. Onları yakalayacağız diyerek 40 bin TL'sini aldı.

Olay bugün İlkadım İlçesi Gazi caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Atakum İlçesi Çatalçam mevkiinde oturan Erol Oda'yı kimliği belirsiz bir kişi cep telefonundan arayıp kendisini önce polis sonrada savcı olarak tanıttı. Kimliği belirsiz kişi Hesabından yüklü mikterda kredi çekilmek istenmiş. Bu çeteyi yakalamak için uğraşıyoruz. Hangi bankalarda hesabın var dedi. Erol Oda telefonla görüştüğü şahsa bir bankada iki ayrı hesabı olduğunu söyleyince şüpheliler parayı çekmesini ve cep telefonunu kapatmamasını istedi. Erol Oda, banka şubesine gidip hasabından 40 bin TL parayı çektikten sonra şüpheli elindeki telefonla yanına geldi. Parayı aldıktan sonrada konuştuğu cep telefonunu Erol Oda'ya vererek olay yerinden kaçtı. Dolandırıldığını anlayan Oda, polise haber verip üzerinde beyaz eşofman ve başında şapka bulunan bir kişinin kendisini 40 bin TL dolandırdığını söyleyip yaşadıklarını anlattı. Polis çevrede yaptığı araştırmada şüphelinin kaldırım kenarına attığı şapka ve üst eşefomanı buldu. Şoka giren Erol Oda, Beni telefonla arayan şahıs önce polis olduğunu sonrada savcı olduğunu söyleyip nesabımdan 60 bin TL para çekildiğini ayrıca benim adıma yüklü miktarda kredi çekilmek istendiğini, ve bu şahısları yakalayacaklarını söyleyip hangi bankada hesabım olduğunu sordular. bende söyledim. Bankaya gidip parayı çekmemi istedi ve 'Cep telefonunu kapatma' dedi. Yaklaşık 1.5 saat telefonla görüştük. Bankadaki hesabımdan 40 bin TL çektim. Daha sonra elinde telefonla gelen şahıs cep telefonunu bana verip paraları istedi. Önce 20 bin TL verdim bana 'Hepsini ver' dedi. Daha sonra elinde benimle konuştuğu cep telefonunu bana verip olay yerinden kaçınca dolandırıldığımı anladım dedi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çatalçam İlkadım Atakum Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title