Haberler

Sarıgül Çok Kararlı: 'Bu İmparatorluğu Yıkacağız'

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Deniz Baykal'ın CHP Genel Merkezinde Kağıttan Bir İmparatorluk Kurduğunu ve Bu İmparatorluğu Yıkacağını Söyledi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Deniz Baykal'ın CHP Genel Merkezinde kağıttan bir imparatorluk kurduğunu ve bu imparatorluğu yıkacağını söyledi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Diyarbakır'da İHA'ya yaptığı özel açıklamalarda Baykal'ı 'tahammülsüz' diye nitelendirirken, 'Baykal benim adımın geçtiği gazeteyi yere fırlatmış. Çünkü sayın Baykal heyecanlı, sayın Baykal tedirgin, sayın Baykal'ın gitme vakti geldi. Diyarbakır'dan kendisine sesleniyorum. Allah'ını, Peygamberini seviyorsan, gitme vaktini artık geciktirme. Ne sen üzül, ne de biz seni üzelim. O nedenle sayın Baykal tahammülsüz. Mustafa Sarıgül ve arkadaşlarının yürüttüğü

'demokratik halk' hareketine sayın Baykal tahammül edemiyor. Sayın Baykal'ın CHP Genel Merkezinde kurmuş olduğu kağıttan bir imparatorluk var. Bu imparatorluğu yıkacağız biz. Gazeteyi atması ne kadar heyecanlandığını gösteriyor. Korkunun ecele faydası yok. Baykal'ın gitme vakti geldi. Baykal gazeteye bile tahammül edemiyorsa Allah yardımcısı olsun' dedi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, küçük bir çocuğa 'Baykal'ı deviremezsem sen devir' diyerek çocuktan söz aldı.

(AŞ-AŞ-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title