Haberler

Sarıçam Belediye Meclisi'nin Eylül Ayı Çalışmaları Başladı

Sarıçam Belediye Meclisinin Eylül ayı çalışmaları başladı.

Sarıçam Belediye Meclisinin Eylül ayı çalışmaları başladı.

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Meclis Başkanı sıfatıyla yaptığı konuşmasında, Türkiye'nin terör sorununa değinerek, PKK ve işbirlikçilerini kınadıklarını söyledi.

Terör örgütünün amacının belli olduğunu ifade eden Zenbilci, örgütün asıl amacının toplumda kargaşa yaratmak, kaos ortamı oluşturmak ve toplumu bölmek olduğunu ifade etti. Zenbilci konuşmasına şöyle devam etti:

"Millet olarak birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Başbakan'a terör konusunda verdiği destek çok önemli. Ancak, bu birilerini rahatsız ediyor. Bu ülke var olduğu sürece ülke güvenliğini korumak için şehit vereceğiz. Ancak bu bizim canımızı acıtıyor. Bu nedenle terörü ve onun destekçilerini, uzantılarını lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize yüce Allah'tan acil şifalar diliyorum. Şehit ailelerine de yüce Allah'tan sabır diliyorum."

MHP grup sözcüsü Ömer Seyfettin Turhan ise son birkaç aydan beri bölücü terör örgütünün saldırılarını arttırması ile milletin ağzının tadının iyice kaçtığını belirterek, "Yine 10 şehit verdik. Nedir bu acı, nedir bu bitmeyen göz yaşı, bunun sonu ne olacak- Belediye işleri ve hizmetleri bir şekilde yapılır. Ancak ülkenin bu terör belasından kurtulması daha elzemdir. Bu ülke sınırları içinde herkes Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır ve herkes eşittir, herkes kardeştir diyoruz. Bin yıllık kardeşliğimizi kimse bozamaz. Her türlü kışkırtmalara karşı uyanık olacağız ve bu oyuna gelmeyeceğiz" diye konuştu.

Muhabir: Adana

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Zenbilci Sarıçam Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title