Haberler

Sarı – Siyah Şampiyon Tekirdağ!

Güncelleme:

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'taki temsilcimiz Tekirdağspor, 25. Hafta karşılaşmasında Tekirdağ Namık Kemal Stadı'nda Kocaelispor ile şampiyonluk maçına çıktı.


Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele eden sarı siyahlı ekibimiz Tekirdağspor, konuk ettiği Kocaelispor'u 86. dakikada Birol Öztürk'ün golü ile 1-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti ve 3. Lig'e merhaba dedi.

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE MECLİSİ ÜYELERİNDEN PANKART SÜRPRİZİ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri'nin hep birlikte stada "Şampiyon takımın cefakar taraftarına selam olsun" pankartı ile giriş yaptığı ve taraftarlardan büyük alkış aldığı karşılaşmayı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri protokol üyeleri ve Tekirdağspor Başkanı Mustafa Aydoğdu birlikte izledi.

KRAL GOLÜNÜ ATTI NAMIK KEMAL STADI YIKILDI

Tribünlerin tıklım tıklım dolduğu karşılaşmanın son bölümünde Kocaelispor'dan Murat'ın ceza sahası içinde Tekirdağspor'un golcüsü Birol Öztürk'ü düşürmesi sonucu hakem penaltı noktasını gösterirken Kocaelispor 10 kişi kaldı. Birol'un penaltıyı gole çevirmesi ile Namık Kemal Stadı'nda büyük bir coşku seli yaşandı.

TRİBÜNLERDE GÖRÜLMEMİŞ COŞKU

Tekirdağspor'un golünün ardından kalan dakikalarda protokol tribünü de dahil heyecandan kimse yerinde duramazken hakemin son düdüğü ile tribünlerde görülmemiş bir sevinç yaşandı. "O sene bu sene" parolası ile çıkılan yolda şampiyonluk sevincini taraftarlar, teknik kadro, futbolcular ve yöneticiler hep birlikte yaşadı.

BAŞKANLAR ŞAMPİYONLUĞU GÖBEK ATARAK KUTLADILAR

Maçın bitiş düdüğünün ardından sahaya inen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Tekirdağspor Başkanı Mustafa Aydoğdu ile birlikte şampiyonluk sevincini göbek atarak doyasıya kutladı.

TARİH YENİDEN YAZILDI

Namık Kemal Stadı'nda ki kutlamaların ardından üstü açık otobüs ile şampiyonluk turu atılırken Tekirdağspor taraftarının da yoğun ilgi gösterdiği kutlamalarda adeta tarih yeniden yazıldı.

EŞKİNAT: "ZAFERDEN HİÇ ŞÜPHEMİZ OLMADI"

Kutlamalar sonrasında açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Bugün bu maçı alacağımızı haftalar öncesinden söylemiştim. Süleymanpaşa Belediyesi olarak hazırlıklarımızı şampiyon olmuşuz gibi yaptık. Şehrin dört bir yanını 'Şampiyon Tekirdağspor' pankartları ile donatırken bir an olsun şüphe duymadık. Çünkü emindik zaferden ve beklediğimiz şampiyonlukta geldi. Tekirdağspor'un bu başarısının yanı sıra şehir olarak kenetlenmemizden dolayı gurur duydum." dedi.

"HER ZAMAN TEKİRDAĞSPOR'UN YANINDA OLACAĞIZ"

Şampiyonluk yolunda Süleymanpaşa Belediyesi olarak ellerinden gelen katkıyı en üst şekilde vermeye çalıştıklarını belirten Eşkinat; "Süleymanpaşa Belediyesi'nin bütçesi dahilinde Tekirdağspor'a elimizden gelenin fazlasını vermeye çalıştık. Bundan sonra da maddi manevi elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Her zaman Tekirdağspor'un yanında olacağız" diye konuştu.

"ŞİMDİ ŞAMPİYONLUĞU KUTLAMA, SARI - SİYAH YAŞAMA ZAMANI"

Tekirdağspor'un hak ettiği yerlere geleceğinden emin olduğunu dile getiren Eşkinat; "Bu takımın yeri hepimizin bildiği gibi amatör değil. En kötü PTT 1. Lig'de mücadele ediyor olmamız lazım. Ancak ben eminim ki böyle candan oynayan futbolcularımız, böyle istekli teknik heyetimiz, golü kendileri atacakmış kadar heyecanlı yöneticilerimiz ve 90 dakika hiç susmayan taraftarımız olduğu sürece bu hedefe varmamız çok da zaman almayacak. Şimdi sevinme, şimdi eğlenme, şimdi şampiyonluğu kutlama, sarı siyah yaşama zamanı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem Eşkinat Süleymanpaşa Tekirdağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title