Haberler

Şanlıurfaspor-kayserispor Kupa Maçının Ardından

Fortis Türkiye Kupası C Grubu'nda Tff 2. Lig Takımlarından Şanlıurfaspor Kendi Sahasında Konuk Ettiği Turkcell Süper Lig Takımlarından Kayserispor ile 1-1 Berabere Kaldı.

Fortis Türkiye Kupası C Grubu'nda TFF 2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor kendi sahasında konuk ettiği Turkcell Süper Lig takımlarından Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı.

Şanlıurfa 11 Nisan Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmayı yaklaşık 5 bin kişi izledi. Maç öncesi stadyumun önüne gelen vatandaşların oluşturduğu kalabalık zaman zaman izdihama yol açtı. Stada girmek isteyen taraftarlarla polisler arasında tartışmalar yaşandı.

Ev sahibi Şanlıurfaspor'un vuruşuyla başlayan karşılaşmada ev sahibi takım rakibine oranla sahada daha üstün bir oyun sergiledi. Sarı-yeşilli takım, maçın 8. dakikasında Abdullah'ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Konuk takım Kayserispor ise 35. dakikada Erdal'la bulduğu golle eşitliği sağladı. Maçın ikinci yarısında da baskılı bir oyun sergileyen Şanlıurfaspor, eline geçen gol fırsatlarını değerlendiremeyince galibiyetten oldu. Her iki takım eline geçirdiği pozisyonları gole çeviremeyince maç 1-1

berabere sonuçlandı.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas maçın ardından yaptığı basın toplantısında, "Şanlıurfaspor'u tebrik ediyorum, çok iyi bir mücadele örneği gösterdi. Zaten Şanlıurfaspor'un buralara kadar gelmesi tesadüf değil. Çok açık ve net belli oldu. Tabi bizim için handikap olan hem Fenerbahçe maçı hem de Şanlıurfaspor maçındaki saha maalesef bizim için dezavantajdı. Biz oynamaya çalışan bir takımız. Bu yapıda çok sayıda oyuncumuz var. Maalesef 2 maçta da saha bize buna elvermedi. Şimdi önümüzde 2 maç

var. Bu maçları kazanıp çeyrek finale çıkmak istiyoruz" şeklinde konuştu

Şanlıurfasporlu futbolcu Burhan, sevinçli olduklarını belirterek, "Kayserispor ile berabere kaldık Galip gelmek istiyorduk. Ama olmadı" dedi.

Şanlıurfasporlu Abdullah ise, "Sahada güzel bir oyun sergiledik. İlk golü de biz bulduk Ancak beklemediğimiz bir anda yediğimiz golle maç berabere bitti. Bu sonuçta bizim için önemlidir. Çünkü karşımızdaki takım 1. Lig takımı" diye konuştu.

(HA-OÇ-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title