Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Viranşehir'de iftar sofrası kuruldu.

Viranşehir Müftülüğü tarafından iftar sofrası kuruldu.

Müftülük Eyyüp Nebi Mahallesi'nde 160 kişi için kurulan açık hava sofrasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Müftü Abdulrakip Arslan, ramazan ayına ulaşmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Ramazan ayı boyunca her akşam mahallede iftar verileceğini ifede eden Arslan, şunları kaydetti:

"Ramazan ayı, birlik ve beraberliğe bizleri davet eden, dayanışmayı ve paylaşmayı sağlayan, komşuluk vecibelerini en güzel şekilde öne çıkaran bir aydır. Fakirin, yetimlerin, öksüzlerin, yaşlıların, kimsesizlerin elinden tutulacağı bir aydır. Baştan başa manevi duygularımızı öne çıkaran bir aydır. Herkesi Eyyüpnebi mahallesine bekliyoruz."

Uhud Camisi destek bekliyor

Viranşehir Müftüsü Abdulrakip Arslan, Uhud Camisi inşaatı için hayırseverlerden destek beklediklerini söyledi.

Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, temeli geçen yıl Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik tarafından atılan ilçenin en büyük camisinin inşaatın devam ettiğini belirtti.

İnşaatın borçlanılarak sürdürülmeye çalışıldığını vurgulayan Arslan, amaçlarının Viranşehir halkının hizmetine güzel bir eseri kazandırmak olduğunu ifade etti.

Arslan, yapılan yardımların yetersiz kaldığına dikkat çekerek, "Yapılan yardımlar yeterli derecede değil. Uhud Camii inşaatına destek çıkılmasını rica ediyorum. Viranşehirli hemşehrilerimin Uhud'a canı gönülden sahip çıkacaklarına inanıyorum" dedi.

BYEİM Akın'ın ziyaretleri

Şanlıurfa Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Şerafettin Akın, Öz Viranşehir Gazetesi'ni ziyaret etti.

Akın, Kaymakamlık Basın İşleri sorumlusu Fethi Öncel ile birlikte, ilçenin tek resmi gazetesi olarak yayın hayatına devam eden yerel gazetenin ofisini ziyaret ederek imtiyaz sahibi Reşit Dağ ile bir süre görüştü. .

Gazetenin güncel ve geçmiş sayılarını da inceleyen Akın, gazetenin yaşadığı sorun ve sıkıntılar hakkında Dağ'dan bilgi aldı.

Kurumdaki sistemli çalışmayı beğendiğini dile getiren Akın, "Şanlıurfa, Mardin ve Adıyaman'da birçok basın yayın kuruluşunu ziyaret ettik. Öz Viranşehir Gazetesi'nin ekibini, çalışma programını ve habercilik anlayışını beğendim. Başarılar diliyorum" dedi.

Dağ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yaklaşık 20 yıldır ilçede her kesime eşit mesafede durarak yayın yapmaya özen gösterdiklerini aktardı. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Viranşehir Şanlıurfa Müftü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title