Haberler

Şanlıurfa'da Besi OSB çalışmaları

Güncelleme:

Şanlıurfa'da yapımı devam eden Besi Organize Sanayi Bölgesi'ni inceleyen Büyükşehir belediye Başkanı Güvenç, "Bölgede çalışmalar sürüyor" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, yapımı devam eden Besi Organize Sanayi Bölgesini gezerek büyükşehir belediyesi tarafından düzenlenen 2 bin ağaç dikme törenine katıldı.

Bahar ayların gelmesiyle kenti yeşillendirme çalışmalarına devam eden büyükşehir belediyesi yapımı süren Besi Organize Sanayi Bölgesini'ne 2 bin ağaç dikti.

Ağaç dikme törenine katılan büyükşehir belediye başkanı Celalettin Güvenç işçilerle birlikte ağaç dikti.

Törenin ardından Besi Organize Sanayi Bölgesi"ni ziyaret eden Güvenç, yapılan çalışmalar hakkında Besi Organize sanayi Başkanı Abdullah Şıldır'dan bilgi aldı.

Bölge ile ilgili açıklamada bulunan Güvenç, söz konusu yerin yapımına Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın dan aldıkları kredi desteği ile başladıklarını söyledi.

İNTERNETTEN SİPARİŞ VERİLECEK

Besi bölgesinin bitmesinin ardından insanların internet üzerinden buradan sipariş verebileceklerinin müjdesini veren Güvenç, çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.

Besi Organize Sanayi Bölgesi'nin bölgede yapılan en büyük ve en modern tesis olacağının altını çizen Güvenç, şunları kaydetti: "Hamd olsun geçen süre iyi değerlendirildi. Mütahitler burada iyi işler yaptılar. İdari birimimiz bitti 150 işyerinin alt yapısı büyük ölçüde bitti. Hükümetimiz buraya 53 milyon TL kredi verdi. Şanlıurfa'ya yakışan bölgede konuşulan bir eser burada ortaya çıkacak. Bugün hem yapılan çalışmaları inceledik hem de idare binamızın önüne 2 bin tane ağaç dikiyoruz. Bu ağaçlar bu binaya renk katacak. "

Kentte mağaralarda hayvancılığın yaygın olduğunu buna bağlı olarak başta sinek olmak üzere bazı haşere böceklerin mağaralarda ürediğini anlatan Güvenç, şöyle devam etti: "Şanlıurfa'da sineğin kaynağı olan mağaralardaki hayvancılığı bitirip onları buraya taşıyacağız. Burası bittiğinde Türkiye burayı konuşacak inşallah. Bölgenin en büyük hayvan mezatı olacak."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Celalettin Güvenç Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title