Haberler

Samsunspor'dan Lidere Gözdağı

Samsun-(dha)- Samsunspor Yönetim Kurulu, Teknik Heyet, Futbolcular ve Kulüp Personeline Eşleriyle Birlikte İftar Yemeği Verdi. ''biz Bir Aileyiz'' Sloganıyla Verilen İftar Yemeğinde Başkan Mazhar Başoğlu, ''istanbul Büyükşehir Belediyespor Maçını Kazanarak Çıkışımızı Sürdüreceğiz.'' Diyerek Tekni...

SAMSUN-(DHA)- Samsunspor Yönetim Kurulu, teknik heyet, futbolcular ve kulüp personeline eşleriyle birlikte iftar yemeği verdi. ``Biz bir aileyiz`` sloganıyla verilen iftar yemeğinde Başkan Mazhar Başoğlu, ``İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak çıkışımızı sürdüreceğiz.`` diyerek teknik heyet ve futbolculardan galibiyet sözü aldı.

Türk Telekom Lig A`da Sebatspor`u deplasmanda farklı mağlup ederek kötü gidişe `dur` diyen kırmızı beyazlı takım, bayramın ilk gününde oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi rakibine gözdağı verdi. Yönetim Kurulu, camiaya birlik ve beraberlik mesajı vererek, Büyük Samsun Oteli`nde teknik heyet, futbolcular ve kulüp personeline eşleriyle birlikte dün akşam iftar yemeği verdi. `Biz bir aileyiz` sloganıyla verilen iftar yemeğinde keyifli dakikalar yaşandı. Futbolcuların neşeli tavırları hem yönetimi hem de teknik heyeti maç öncesi mutlu etti. Moral depolayan futbolcularına iftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan Başkan Mazhar Başoğlu, liderle oynayacakları karşılaşmadan 3 puan beklediklerini belirterek, ``Zor günler geçirdik. Ama artık o günlerin geride kaldığını düşünüyorum. Bugün gördüğüm bu tablo beni gelecek adına çok umutlandırdı. Sebatspor maçıyla başlayan çıkışımızı Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle devam ettirerek çifte bayram yapacağız.`` dedi ve futbolcularından galibiyet sözü aldı.

Kaptan Serkan Aykut ise, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, ``Samsunspor şu anda ligde layık olduğu yerde değil. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak bizler takımımızı en iyi yerlere getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı da bu açıdan çok önemli. Bu maçı kazanarak üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz.`` diye konuştu.

Murat SANDIKÇI / SAMSUN DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title