Haberler

Samsun: Türk Telekom Lig A

Samsunspor Teknik Menajeri Emin Kar, Takımın Üzerinde Büyük Bir Şanssızlığın Bulunduğunu, Bu Şanssızlığı Kırmaları Halinde Yeniden İddialı Duruma Geleceklerine İnandığını Söyledi.

Samsunspor Teknik Menajeri Emin Kar, takımın üzerinde büyük bir şanssızlığın bulunduğunu, bu şanssızlığı kırmaları halinde yeniden iddialı duruma geleceklerine inandığını söyledi.

Türk Telekom Lig A'da bir türlü arzu ettiği sonuçları alamayan Samsunspor'da büyük bir üzüntü yaşanırken, Teknik Menajer Emin Kar, takımın üzerinde büyük bir şanssızlık bulunduğunu kaydetti. Bu şanssızlığı kıracaklarına inandığını belirten Kar, "Sadece Türk Telekomspor maçı ile ilgili değil, eğer bu şanssızlığı kırarsak çıkışa geçerek, yeniden iddialı bir duruma geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Şu anda maazerete hiç tahammüllerinin kalmadığını söyleyen Kar, "Çünkü biz sezon sonuna kadar 7 mağlubiyet alacağımızı düşünüyorduk. Daha ligin başında 4 mağlubiyet aldık. Bunun için sıkıntılı bir döneme girdik. Durumu bu hale getiren de biziz, bu durumdan çıkaracak olanlar da bizleriz. Bir seri yakalamanın peşindeyiz. Yoksa bir maç galip gel, bir maç mağlup ol yada berabere kal, bu ligde çok geçerli bir durum değil" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Samsunspor, Türk Telekomspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik Direktör Levent Eriş, antrenman öncesinde futbolcularla saha ortasında yaklaşık 40 dakika süren bir toplantı yaptı. Eriş'in, toplantıda bazı futbolcuları yaptıkları hatalar nedeniyle sert bir biçimde uyardığı öğrenildi. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda Kırmızı-beyazlı futbolcular, düz koşu, kültür-fizik ve 5-2 top çalışması yaptı. Sakatlıkları nedeniyle İbrahim ve Barış, antrenmanda sadece düz koşu yaparken, eski sakatlığı nükseden Serkan Aykut çalışmayı yarıda bıraktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title