Haberler

Samsun PTT'de "Müdürümüzü Geri İstiyoruz" Eylemi

Samsun PTT Başmüdürlüğü'nden Üç Kez Alınıp Mahkeme Kararıyla Dördüncü Kez Görevine İade Edilen Birol Erol'a Tepki Gösteren Personel, Adapazarı PTT Başmüdürlüğü'ne Atanan İsmail Çizikçi'yi Geri İstedi.

Samsun PTT Başmüdürlüğü'nden üç kez alınıp mahkeme kararıyla dördüncü kez görevine iade edilen Birol Erol'a tepki gösteren personel, Adapazarı PTT Başmüdürlüğü'ne atanan İsmail Çizikçi'yi geri istedi.

Samsun PTT Başmüdürlüğü önünde Türk Haber-Sen önderliğinde eylem yapan çalışanlar, Birol Erol'un verimliliği engellediğini, İsmail Çizikçi gibi ekip anlayışına önem veren bir müdürle çalışmak istediklerini belirterek, Erol'un iadesini alkışlarla protesto etti. Saat 10.00'daki eylem ve basın açıklamasının ardından PTT Genel Müdürü Osman Tural'a çok sayıda personelin imzasını taşıyan dilekçeler fakslandı.

PTT Başmüdürlüğü'nün 530 çalışanı adına konuşan Türk Haber-Sen Samsun Şube Başkanı Muhammet Bektaş, Genel Müdür Osman Tural'ın konuyla ilgilenmesini isteyerek, "Samsun PTT Başmüdürlüğü makamını yaklaşık 7 yıl süreyle işgal etmiş Birol Erol tekrar görevine iade edildi. Erol'un, Samsun'a olumlu hiçbir hizmeti yok. Personelin verimliliğini, üretkenliğini törpüleyen, aralarındaki uyumu bozan, entrika ve desiselerle birçok personelimizi uydurma itham ve şikayetlerle mağdur eden, personeline iffetsizlik isnat ederek mahkemelik olan Birol Erol'un tekrar bu makama gelmesinden rahatsızız" dedi.

Bektaş, gerek ahlaki ve insani, gerekse idari yönden hiçbir faydası olmadığını ileri sürdüğü Birol Erol'un Samsun PTT Başmüdürlüğü'ne yapılan atamasının iptal edilerek personelle iletişimi iyi olan, üretkenlik ve verimliliği artıran ve vizyon değişikliğini sağlayan İsmail Çizikçi'nin göreve iadesini istedi. Bektaş, Erol'un "majör depresyon" tanısıyla sürekli rapor aldığını da sözlerine ekledi.

(AG-SA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title